Bölgesel Huzur İçin El Ele

Elbistan Kaymakamlığı görevine atanan ve ilk günden itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Tuncay Akkoyun, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanını ve Elbistan Garnizon Komutanını makamında kabul ederek ağırladı. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı ziyaretten Kaymakam Akkoyun’a üst düzey askeri erkân tarafından başarılar dileğinde bulunuldu.

Elbistan Kaymakamlığının şu günlerde kapısı deyim yerindeyse adeta hep açık kalıyor ve hiç kapanmıyor. Ziyaretçi serisinin artarak devam ettiği günler içinde ziyaretçi ve başarılar dileği kervanına Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Alb. Coşkun Doğan ve bir süre önce yıllık izinden dönen Elbistan Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı katıldı.

Yapılan görüşmeler ve ziyarette karşılıklı sohbetlerin yanı sıra bölgesel huzur ve asayişin sağlanmasında fikir alışverişinde bulunuldu. Kahramanmaraş İl Jandarma komutanı Alb. Coşkun Doğan ve Elbistan Garnizon komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı, ziyaret sonunda Kaymakam Akkoyun’a  başarılı hizmetler dileğinde bulundular.