Elbistan Ülkü Ocakları, Muharrem Ayının manevi değerleri arasında bulunan Aşure Gününde 3 bin kişiye aşure tatlısı ikramında bulundu. Ülkü Ocakları Elbistan Şubesi Başkanı Murat Kılınç, gerçekleştirilen anlamlı organize hakkında, “Muharrem Ayının güzel değerlerini halkımız ile birlikte paylaştık. Aşure tatlısı ikramımızla birlikte gönüller arası güzellikler yaşandı” dedi.

Elbistan Ülkü Ocakları Aşure Günü nedeniyle 3 bin kişiye aşure tatlısı ikramında bulundu. Emniyet Caddesi üzerinde kurulan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve aşure tatlısı kısa bir sürede tükendi. Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç şu ifadelere yer verdi:

“Şu anda Muharrem Ayını idrak ediyoruz. Muharrem Ayının 10. gününe denk gelen aşure gününde bu manevi ve kutsal değeri, yaşamak ve yaşatmak adına Elbistan Ülkü Ocakları adına üzerimize düşen görevi idrak etmenin manevi huzuru içindeyiz. Aşure tatlısı ikramı ile damaklarda yaşanan güzel tatların tüm halkımızın ve Türk Milletinin gönüllerine yansımasını temenni ediyoruz.”