Elbistan Ülkü Ocakları, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak ve vatana sadakat adına Türk Silahlı Kuvvetlerinde terörle yapılan mücadelelerde şehit düşen Elbistanlı şehitler ile 1980 öncesi ve sonrasında ülkü yolunda hayatını kaybeden dava arkadaşlarının mezarları ziyaret ederek, onları bir kez daha şükran ve minnet ile yâd ettiler.

                Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve Ülkücü Gençlerde oluşan bir heyet, Türk Ordusunda görev yaparken vatan için hayatını hiçe sayan şehitleri mezarları başında andı. Gariplik ve Hocazade Mezarlıklarında bulunan şehit askerlerden Levent Kuşoğlu, Mehmet Akkan, Kemal Özdoğan ve Muhammed Adbay ile 1980’li yıllarda dava uğruna hayatını kaybeden Ülkücülerden İrfan Çöllü, Emrullah Türkdağlı, Hasan Hüseyin Ahbaş, Bedri Akbaş ve Mehmet Polat’ı kabirleri başında dualarla anarak bir kez daha şükranla yâd ettiler.

                Şehitleri mezarları başında ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, şunları söyledi:

                “Türk Ordusunda görev yaparken vatan toprakları için şehit düşen insanlarımızı bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle andık. Bu bizim kutsal ve unutulmaması gereken bir görevimizdir. Ayrıca 1980 öncesi ve sonrasında ülkü davasında şehit düşen kardeşlerimizi yine kabirleri başında andık.

Geçmişini bilmeyen ve unutan geleceğini tayin edemez, yön veremez. Vatan ve Türk Milleti adına şehit düşen tüm askerlerimizi, emniyet mensuplarımızı ve ülküdaşlarımızı bir kez daha saygı, şükran, minnet ve dualarla anıyoruz. Verdikleri kutsal mücadelenin yolundan çıkmayan emanetçileriyiz. ”