Elbistan Spor Tarihinde Bir İlk Yaşandı

                Kurulduğu yıldan beri hep erkek yöneticiler tarafından yönetilen Elbistan Spor’a kadın eli değdi. Büyük cesaret ve fedakârlık örneği sergileyen Şule Boynueğri, Kadir Küçük başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda ilk ve tek kadın yönetici olarak yer aldı. Atak, girişimci ve çalışkan özellikleri ile dikkat çeken Boynueğri’nin bu medeni cesareti büyük takdirle karşılandı. Elbistan Spor Başkanı Yönetim Kurulunda Bayan bir yöneticinin olmasının medeni bir cesaret ve anlamlı bir katılım olduğunu ifade etti.

                Elbistan Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğini yanı sıra siyasi yaşamda etkin ve girişimci bir ruha sahip olan Şule Boynueğri, Elbistan Spor Yöneticiliği ile de kendini spor alanında da gösterdi. Elbistan Spor Başkanı Kadir Küçük, 2. Başkan Dr. Volkan Olgun, İş Adamı Hasan Hüseyin Basut, Müteahhit Cuma Alagöz ile birlikte Elbistan Spor’un başarısı için yeni yönetimde görev alan Şule Boynueğri, sporun sadece erkeklerin tekelinde olmadığını ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde başarı için çalışacaklarını söyledi.

                Boynueğri, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühe layık olacağını kaydederek, medeni cesaretinden dolayı takdirlerini sunan Elbistan Spor Başkanı Kadir Küçük ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Elbistan Spor Başkanı Yönetim Kurulunda Bayan bir yöneticinin olmasının medeni bir cesaret ve anlamlı bir katılım olduğunu ifade etti. Şule Boynueğri’ye çalışmalarında bol şanslar dileğinde bulundu.