Elbistan Spor,   Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadelesinde, eden evinde ağırladığı rakibi Elazığ Yol Spor’u yoğun kar yağışıyla ertelenen maçta mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı. Pazar günü oynanacak karşılaşma sentetik sahanın karla kaplanması sonucu Çarşamba gününe ertelenmişti. Şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Kırmızı Beyazlı ekip, rakibini 1-0 mağlup ederek adeta 1 ES’ti 3 aldı.

                Hafta ortasına ertelenen maçı Şanlıurfa Bölgesinden Hasan Keser, Mehmet Yılmaz Çalışır, Mehmet Zahir Karaboğa üçlüsü yönetti. Maçın 4. hakemi ise yine aynı bölgeden Emrah Yücekaya idi. Düşme potasından biraz daha uzaklaşması için kendi evinde Elazığ Yol Spor ile karşılaşan Elbistan Spor, şiddetle ihtiyacı olduğu maçı zorlansa da kazanarak haftayı 3 puan alarak kapattı.

                İlk yarıda denk kuvvetler şeklinde geçen maçta konuk edip Elazığ Yol Spor, Elbistan Spor’un defans hatalarından kaynaklanan hataları değerlendiremedi ve mutlak 3 gol pozisyonunu gole çeviremedi. Elbistan Spor ise bu ataklara karşılık verdi ve yarım saatte yakaladığı net pozisyonları golle sonuçlandıramadı.

                İlk yarıda beklenen gol geldi. Ceza sahasına aldığı topla nefis bir şut çeken Ahmet 31. dakikada Elbistan Spor’un golünü kaydetti. Güzel golde rakip kalecinin yapacağı hiçbir yoktu. Golden sonra daha temkinli bir oyun ortaya koyan Elbistan Spor ilk yarıyı bu skorla kapadı.

                İkinci yarıda bir yandan skoru korumak isteyen bir yandan ise ikinci gol peşinde koşan Elbistan Spor, rakibinin yakaladığı gol pozisyonlarını günün başarılı oyuncusu kaleci Mahir ile önledi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın sonunda ise başka gol olmadı. Elbistan Spor evinde aldığı 3 puanla rahat bir nefes aldı.