Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mutafa Tüten, Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Emiroğlu, Saadet Partisi Elbistan Belediye Başkan Adayı Sami Polat ve refah yol hükümetinin eski Adalet Bakanı Şevket Kazan’ın katılımı ile gerçekleşen Elbistan Saadet mitinginde Seçim Bürosu açılışına “Elbistan Ovası Mücahitler Yuvası” sloganları damgasını vurdu.

Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mutafa Tüten, “Bütün siyasi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ülkemiz yerel seçimlere gidiyor inşallah bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Etrafınıza bakın dört bir yanımız ateşle sarılmış durumda, bu durum ülkemizde huzursuzluk çıkarıyor. Diğer partileri uyarıyoruz kavga yapmayın Allah aşkına kavga yapmayın bu ülkemize zarar veriyor. Birbirinize hakaret etmeyin, birbirinize zarar vermeyin” dedi.

Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gündeş ise konuşmasında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini kazandığı takdirde Elbistan’ın Kahramanmaraş’tan hiçbir farkının olmayacağının ve asla ayrımcılık yapmayacağının Kahramanmaraş’a nasıl hizmet edilecekse Elbistan’a da aynı hizmetin geleceğinin sözünü verdi.

Saadet Partisi Elbistan Belediye Başkan Adayı Sami Polat’ta halka seslenerek, “30 Mart Yerel Seçimlerinin Elbistan’ımıza hayırlar getirmesini temenni ederim. Ancak görüyorsunuz ki Elbistan’da ki yerel seçiminin diğer yerlerdekinden çok farklı bir seçim olduğunuzu görüyoruz. Elbistan’ımızda çok üzücü bir seçim süreci yaşanıyor. Saadet Partisi olarak bu seçimde kimse zarar görmeden bir insanımızın bile burnu kanamadan geçmesini istiyoruz. Bu süreci kazanacak kişi Allah katında zaten belli ama bizler için bu dönemin geçmesi lazım ve inşallah kimsenin burnu bile kanamaz. İnsanları germenin insanları ikiye bölmenin bir anlamı yok böyle yaparak kimse bir şey kazanamaz. Elbistan milli görüşe hasret, şu manzara artık milli görüşü istiyor” dedi.

Eski Adalet Bakanı Şevket Kazan’da sık sık Merhum Necmettin Erbakan’ı anarak yaptığı konuşmada, Refahyol döneminde yapılan başarılı hizmetlere imza attıkları dile getirdi.