Elbistan Kaymakamlığı, Elbistan ve bölgesindeki şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına geleneksel iftar davetinde bulundu. Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede gerçekleşen organizede katılımcılara yönelik bir konuşma Kaymakam Tuncay Akkoyun, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Devlet olarak daima yanınızdayız. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bu ramazanda ve gelecek günlerde sizlere acı ve kederden uzak mutluluğa yakın günler diliyorum” dedi.

                Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede gerçekleşen anlamlı organizeye Kaymakam Tuncay Akkoyun ev sahipliği yaparken; Elbistan Garnizon komutan Vekili olarak Nurhak İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Kıvanç Sağlam, Belediye Başkan Vekili Turgut Akbaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Koçal, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Uğur İnce, İlçe Jandarma Merkez Komutanı Teğmen Mümtaz Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Murat Küçük ve İlçe Müftüsü Abdussamet Pat’ta davetliler arasında yer aldı.

                Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile tek tek ilgilenen ve sohbetlerde bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, mütevazı ve samimi yapısı ile kurduğu yakınlık ile kusursuz bir ev sahipliği yaptı. Şehit Polis Ali Çay’ın yakını Şair Ömer Çay, okuduğu ‘Mehmedim’ şiiri ile anlamlı geceye manevi değer kattı. Şehitleri bir kez daha dua ve şükran ile anmanın duygusal anlarının yaşanmasının yanında, devletin sahip çıkışının mutluluğunun yaşandığı organizede şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Akkoyun yaşanan acıların ardından herkese mutlu, sağlıklı ve huzur dolu yaşamlar dileğinde bulundu.

                Akkoyun konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

                “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Devlet olarak daima yanınızdayız. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bu ramazanda ve gelecek günlerde sizlere acı ve kederden uzak mutluluğa yakın günler diliyorum. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarıyla ramazan ayında iftarda birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. Ramazanla birlikte Ramazan Bayramının da aynı güzellikler içinde geçmesini temenni ediyor, şehitlerimizi bir kez daha saygı, şükran ve dualarla anıyoruz.”