Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Türk İtfaiyesinin 90. kuruluş yıldönümü nedeniyle Elbistan Belediyesi İtfaiye Müdürü Lütfi Demir ve personelden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akkoyun, “İtfaiyecilik; cesaret ve özveri mesleğidir” değerlendirmesiyle Lütfi Demir ve tüm itfaiye personeline başarılar dileğinde bulundu.

Elbistan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kaymakam Akkoyun’a ziyarette bulundular. İtfaiye Müdürü Lütfi Demir ve personelden oluşan heyet Kaymakam Akkoyun’a hayırlı olsun ve başarılar temennisiyle çiçek takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve İtfaiye Müdürü Lütfi Demir ile beraberindeki heyete teşekkür eden Kaymakam Akkoyun yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

“Cesaret ve özveri mesleği olan İtfaiyecilik mesleği ülkemizde uzun yıllardır varlığını sürdürmektedir. 25 Eylül-01 Ekim İtfaiyecilik Haftası vesilesiyle görevlerini yaparken hayatlarını dahi feda etmekten çekinmeyen, kötü gün dostu kahraman itfaiyecilerimize başarılarından dolayı takdirlerimi ve şükranlarımı sunar “İtfaiyecilik Haftası”nı kutlarım. Ayrıca görevlerini icra ederken bir can daha fazla kurtarmak için canla başla çalışırken şehit olan itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diler, saygılarımı sunarım.”