Maraşta Haber
Maraşta Haber

Elbistan CHP’de İnan Bulut Rüzgârları

Bulut: “Türkiye’nin Umudu CHP’dir”                 CHP Elbistan İlçe Başkanlığının hafta sonunda gerçekleştirdiği Olağan Kongreye tek liste halinde giren Av. İnan Bulut CHP Elbistan İlçe Başkanlığına seçildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği olağan kongrede delegelere ve partililere hitap eden Başkan İnan Kesen, yeni bir dönemin başladığını ve çok yönlü çalışma sürecinin başladığını ifade ederek, “Türkiye’nin umudu CHP’dir” dedi. […]

Elbistan CHP’de İnan Bulut Rüzgârları

10 Aralık 2015 - 20:14A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Bulut: “Türkiye’nin Umudu CHP’dir”

                CHP Elbistan İlçe Başkanlığının hafta sonunda gerçekleştirdiği Olağan Kongreye tek liste halinde giren Av. İnan Bulut CHP Elbistan İlçe Başkanlığına seçildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği olağan kongrede delegelere ve partililere hitap eden Başkan İnan Kesen, yeni bir dönemin başladığını ve çok yönlü çalışma sürecinin başladığını ifade ederek, “Türkiye’nin umudu CHP’dir” dedi.

                Neslihan Düğün Salonunda gerçekleşen CHP Elbistan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresine; CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Milletvekili Adayları Ali Öztunç, Kibar Özdemir, Doç. Dr. Alper Keten, Av. İnan Kesen, Bilge Kaan Taşkesen, CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, il ve ilçe yöneticileri, eski belediye başkanları, delegeler ve yüzlerce partili katıldı. Büyük coşku içinde gerçekleşen kongre İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşu ile başladı.

                Divan Başkanı ve 1 Kasım 2015 Milletvekili Adayı RTÜK Eski Üyesi Ali Öztunç, delegelere ve partililere yaptığı konuşmasında genel durum hakkında sunum yaptı. Öztunç konuşmasında şunları söyledi:

“1 Kasım seçimleri sıkıntılara çare olur dediler ama seçimlerden sonra sıkıntılar daha da arttı. Türkiye’de haber yazan gazeteciler tutuklanarak cezaevine konuluyor. Suçları neydi? MİT TIR’ları adı verilen o TIR’ların içinde ilaç, yardım malzemesi olmadığını, silah taşındığını ispatladıkları için. İki gazeteci habercilik yaptıkları için hapse atıldılar. Bunun adına da demokrasi diyorlar. Suçları ise FETÖ terör örgütüne yardım etmek. Ama bir çuval açtılar, o çuvalın içerisine önüne geleni atıyorlar. Her an herkesin başına her şey gelebilir. Devamında Rusya ile Türkiye’nin yaşadığı sorun. Sıfır sorun diye yola çıkan AKP, sıfır komşu bıraktı. Bir tane ülkeyle doğru dürüst ilişkimiz yok. Rusya ile Türkiye ciddi ticari ilişkileri olan ülke. Kapalı kapılar ardından yalvarıyorlar, ilişkileri düzeltmek için.

Ama maalesef 1 Kasım’da vatandaş yine oy verdi. Ülke iyi yönetilsin diye. Bunlar aldıkları oyu, kafalarının arkasındaki planı yürütmek için kullanıyorlar. İntikam almak için kullanıyorlar. Öyle bir şımarıklık içindeler ki; bunun karşılığı er ya da geç çıkar. Zulmeden mutlaka cezasını çeker. 1 Kasım seçimlerinde merkez sağdaki başka parti olan MHP çöktü. MHP diye bir parti kalmadı. Öyle bir noktaya geldi ki; bizde Kahramanmaraş’ta 60 bin oy aldık. Tüm emeğimize rağmen milletvekili çıkaramadık. Başarının kriteri nedir? Milletvekili çıkarmaktır. Ben çıkıp burada oyumuzu 60 bine çıkardık, biz başarılıyız dersem yalan olur. Bütün emekler, çabalar devamında kaybettiğimiz halde ilçelerimizi ziyaret ettik, sizlere teşekkür ettik. Ben haftanın 2 günü Kahramanmaraş’tayım. Eğer çalışmazsak biz başarılı olamayız. Gidilmedik köy, sıkılmadık el senin değildir, sana oy vermez. Küçük hesapları bırakıp, beraber olmamız gerekiyor. Kimse yanlış anlamasın, ben şimdiden 2019’a yönelik şahsi bir hesap peşinde değilim. Ama 2019’da CHP’nin adayı olmayacak mı? O adaylar benim yaşadığım sıkıntıları yaşamasın diye bu görev bana düşüyor. Hep beraber çalışıp, aslan düştüğü yerden kalkar misali, düştüğümüz yerden kalkacağız.”

Elbistan İlçe Başkanlığını Nisan 2012’den beri yürüten ve görevini Av. İnan Bulut’a teslim eden Naci Göçmen’de konuşmasında geçen süreç içinde gerçekleşen faaliyetleri anlatarak, Başkan Bulut’a ve yeni yönetime başarılar dileğinde bulundu. CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül’de yaptığı konuşmada CHP’nin Kahramanmaraş’ta hak ettiği seviyeye gelmesi için birlik içinde çalışılacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından CHP Elbistan İlçe Başkanlığına seçilen Av. İnan Bulut’ta konuşmasında CHP’nin Türkiye’nin umudu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Bugüne kadar yaptıkları çalışmalar, emek ve hizmetlerinden dolayı değerli büyüğüm Naci Göçmen ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bir haftada yaşanan gelişmelere bakacak olursak, hükümetin kabinesinin açıklandığı gün Rus uçağı düşürülüyor, hemen ertesi gün gazeteciler tutuklanıyor, bir baro başkanı katlediliyor. Üç tarafı denizlerle çevrili güzel ülkemiz, dört tarafı savaş tehlikesi ile çevrili bir ülke haline dönüştü. Bu ülkenin umudu CHP’dir. Bu bir slogan değildir.”

İl delege sayımızda geçmiş yıllara oranla sayısal düşüş söz konusudur. Üye sayımızın azlığı ve seçimde aldığımız oy etkili oldu. Listede kendine yer bulamayan arkadaşlarımızın bizlere darılmayacağını umuyorum. İlk olarak üye listelerimizin güncellemesini sağlayacağız. Mevcut ilçe binamızın yetersizliği ortada. ilçe binamızın büyütülmesi için çaba harcayacağız. Özellikle tecrübeli ve büyüklerimizden oluşan bir danışma kurulu oluşturmak istiyoruz. Gerek yerelde yapılacak çalışmalar, köy ve mahalle çalışmaları ile ilgili onların engin fikirlerinden istifade etmek istiyoruz. Köy ve mahalle meclislerinin oluşturulması mecburiyettir. Sadece seçim çalışması yaparak başarılı olmamız mümkün değil. Parti içinde sosyal sorumluluk ve yardım projesinin hayata geçirilmesi ve sosyal medyanın daha etkin kullanılması yönünde çalışmalarımız olacak. Parti bülteni veya parti gazetesi hedefliyoruz. Bize gösterilen teveccühten dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.”

Yoğun katılımlı ve coşkulu geçen kongre sonrasında Av. İnan Bulut CHP Elbistan İlçe Başkanlığı görevine getirilirken diğer yönetim üyeleri şu isimlerden oluştu:

Binnaz Arslan, Tayfun Barış Arslan, Veysel Gürbüz, Kazım İspir, Hacı Kale, Arefe Kalem, Nuray Kaptan, Songül Karaca, Ali Kaya, Ali Özgür, Ali Gül Pınar, Mükremin Sezer, Ferhat Tatar, Musa Toraman, Ferhan Tuncel ve Aziz Yurdakurban.

Bulut CHP 4 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yapan ve güzel hizmetler yerine getiren, halkın sevdiği Erol Üstü sevenlerini ...

“Gençler Kürsüde” Projesinin Türkoğlu ilçe Finali Yapıldı “Gençler Kürsüde” Projesinin...

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde projesinin Türkoğl...

Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Birliktelik Sergilediler Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Bir...

Elbistanlılar, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlediği ̶...

Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan sitem Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan...

Afşin Devlet Hastanesinde doğmak üzere olan çocuğu vefat eden Kemal Aydın, Devlet Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere, Siyasi Parti Te...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ