Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ecz. Hamit Bülent Eken milletvekilliği aday adayı

Ecz. Hamit Bülent Eken 2015 genel seçimleri milletvekilliği aday adaylığını ilan edrek konu ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.   ” Kıymetli basın mensupları,    Partimizin kuruluşundan itibaren görev almış ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belde teşkilat başkanlarımız 2015 genel seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı mı açıklamak amacıyla düzenlemiş olduğum basın toplantısına […]

Ecz. Hamit Bülent Eken milletvekilliği aday adayı

15 Ocak 2015 - 18:51A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ecz. Hamit Bülent Eken 2015 genel seçimleri milletvekilliği aday adaylığını ilan edrek konu ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

 

” Kıymetli basın mensupları,

   Partimizin kuruluşundan itibaren görev almış ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belde teşkilat başkanlarımız 2015 genel seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı mı açıklamak amacıyla düzenlemiş olduğum basın toplantısına hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz.

   14 Ağustos 2001 Ak PARTİNİN kurulduğu tarihten itibaren geçen 13 yıl boyunca liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının başlattığı değişim ve hizmet hareketinin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. İlçe teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladığım siyasetimde, partimizin ve liderimizin belirlediği siyasi ve ahlaki çizgiden hiçbir zaman ayrılmadım.

   Partimin bana verdiği her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Şu ana kadar gerçekleşen 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özellikle kendi bölgemde var gücümle çalıştım. Teşkilatımızın düzenlediği tüm etkinliklerde, hem teşkilat mensuplarıyla hem de bölge insanımızla hep iç içe olma gayretinde bulundum.

   Kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarında devamlı vurguladığı” insanı yaşat ki devlet yaşasın” sözünü ilke edinerek dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan tamamen, Allah’ın rızasını ve insanların gönlünü kazanmaya yönelik bir siyaset anlayışını benimsedim.

Özellikle 7. Sıradan aday olduğum 2011 genel seçimlerinde bu ilkeli duruşun karşılığını partili partisiz her kesimin verdiği destekler ile aldığıma inanıyorum.

   Kendini vazgeçilmez zannederek; kendisi olmadan bu davanın, bu hareketin yol alamayacağını, bu sancağın düşeceğini zannedenler bu davayı anlamamışlardır. Bu teşkilatlar içinde kendisine vazife verildiğinde, dava sancağını canı bilip en yüksek burçlara doğru göğsünü siper ederek gidecek nice yiğitler, nice kahramanlar olduğuna ben yürekten inanıyorum. O yiğitleri, o kahramanları saygıyla selamlıyorum

   Çıkmış olduğum bu yolda, talip olduğum görev şahsıma verilse de verilmese de şu ana kadar sergilediğim tavır net ve sabittir.Bundan sonrası içinde yerimiz sabit ve tavrımız net olacaktır.

 Bizim için millete hizmet etmenin makamı da mevkisi de yoktur. Aziz milletimiz bizi nerde görmek istiyorsa biz orada yüksünmeden ve büyüklenmeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim kişisel hesaplarla, kaprislerle, çekişmelerle, ayrışmalarla zaman kaybederek milletimize hizmet sevdasından geri kalmak gibi bir lüksümüz yoktur.

   Gün hizmet günüdür. Ak PARTİ kurulduğu günden itibaren geçen 12 yıllık süre içerisinde Kahramanmaraş’ımıza  9,7 milyar Tl lik yatırım yapılmıştır. Özellikle bu yatırımları eğitim,sağlık,ulaşım,konut,sosyal tesisler ,enerji  ve tarım ana başlıkları altında toplayabiliriz. Bu yatırımların bölgemize  getirilmesinde emeği geçen başta  grup başkan vekilimiz sayın Mahir ÜNAL olmak üzere bölge milletvekillerimize ve yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte inşallah bize de görev verildiğinde bölgemizin bilinen ihtiyaçları doğrultusunda hükümetimizin destekleriyle hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kıymetli basın mensupları, değerli dava arkadaşlarım  ;

Sizler bizimle olduğunuz ve gönül bağınızı koparmadığınız sürece, daima sizinle olmaya devam edeceğim. Bu kutlu yolculuğumuzda, bize yol arkadaşı olarak eşlik ettiğiniz sürece, bu yolda yürümekten asla vazgeçmeyeceğim..

   Biz, bizi seven önemseyen aynı karşılıkla sevdiğimiz ve önemsediğimiz kardeşlerimizle Rabbim müsaade ettiği sürece daima bir ve beraber olacağız. Ve inanıyorum ki birçok başarıya da birlikte imza atacağız.

Hz. Mevlana’nın deyişi ile  ;

   “ Ben insanları ne kalple, ne akılla severim. Kalp durur, akıl unutur. Ben insanları ruhumla severim. Çünkü ruh ne durur, ne unutur. “

   Ruhumla sevdiğim, değer verdiğim tüm dostlarıma selam olsun…

   SAYGILARIMLA…”

DSCF7553 copy DSCF7565 copy DSCF7574 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ