Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Elbistan’ın ve bölgenin en etkin ve kapasiteli konumuna sahip olan Elbistan-Afşin Maden İşçileri Sendikası Şubesini ziyaret etti. Cumhuriyet Başsavcısı Belli, sivil toplum kuruluşlarının ve maden dünyasının önemine dikkat çekerek, Maden İş EL-AF Şubesi Başkanı Adil Bölükbaşı’na başarılar dileğinde bulundu. Başkan Bölükbaşı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belli’ye ziyaretleri ve düşünceleri için teşekkür etti.

Elbistan’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, ziyaretler zincirine bir halka daha ekledi. Başta Elbistan ve bölgesi olmak üzere Türkiye’nin et etkin ve kapasiteli sendikaları arasında yer alan Türkiye Maden İşçileri Sendikası’na bağlı Elbistan-Afşin (EL-AF) Şubesini ziyaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Belli, EL-AF Maden İş Sendikası Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri ile bilgi alışverişinde bulundu, çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleşti.

Madencilik sektörünün önemine dikkat çeken ve maden işçiliğinin meşakkatli bir meslek olduğunu dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Belli, Başkan Bölükbaşı’na çalışmalarında başarılar temennisinde bulunarak, üstün gayretlerin devamını diledi.

Maden İş Sendikası EL-AF Şube Başkanı Adil Bölükbaşı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sendikal çalışmalar ve maden üretimi hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Belli’ye bilgiler aktardı. Ziyaretlerinden dolayı şahsı, yönetim kurulu üyeleri ve madenci camiası adına kendisine içtenlikle teşekkür etti. Anlamlı ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.