Maraşta Haber
Maraşta Haber

Büyükşehir’den Pazarcık’a 112 Acil Servis İstasyonu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ilçesine kazandırılan 112 Acil Servis İstasyonunun açılışını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçelerdeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Kahramanmaraş’ı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, halkı doğrudan ilgilendiren yatırımlarına Pazarcık 112 Acil Servis İstasyonu’nu da […]

Büyükşehir’den Pazarcık’a 112 Acil Servis İstasyonu

21 Ekim 2015 - 11:37A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ilçesine kazandırılan 112 Acil Servis İstasyonunun açılışını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçelerdeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş’ı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, halkı doğrudan ilgilendiren yatırımlarına Pazarcık 112 Acil Servis İstasyonu’nu da ekledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Pazarcık 112 Acil Servis İstasyonun açılışına Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Pilipak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti MKYK Üyesi Av. Metin Doğan, Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç, eski Milletvekili Sıtkı Güvenç, İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı , İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Coşkun ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

DEV YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Erkoç: “Biz yola çıkarken, bize nerede ihtiyaç varsa büyükşehir olarak görev alanımız olsun olmasın orada olacağız demiştik.

Bugün ise hükümetimiz, ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemiz omuz omuza vererek hizmetleri gerçekleştiriyoruz. İl sağlık müdürlüğümüzden 112 Acil Servis İstasyonları ile alakalı teklif geldiğinde – ki bu teklif şu andaki Milletvekilimiz İlker Çitil bey döneminde gelmişti ve biz de kabul etmiştik. Bu teklifle ihtiyaç sahibi olan yerlerde 112 Acil Servis İstasyon binalarını yapıyoruz.

Sağlık çok önemli bir konudur. Ertelemeye ve ihmale gelmez. 112’nin müdahale etmesi gereken vakalar da zaten çok önemli ve anlık vakalardır. Biz de buradan hareketle çok acil olarak ihalemizi yaptık ve binaların inşaatlarına biran önce başlattık. Çok şükür bu gün de bu binamızın açılışını yapıyoruz.

Çalışmalarımız sadece bununla sınırlı değil. Eğitim alanında da 20 milyon TL’lik bir yatırıma yöneldik. Bu yatırım kapsamında da Yukarı Pazarcık’ta yolların ve içme suyunun dışında okul yapıyoruz. Pazarcık ilçemizi en güzel hale getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Dev projelerle halkımıza hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de Kısık İçmesuyu Projesi. Proje ihalesini yaptık. Önümüzdeki günlerde inşaat ihalesini yaparak hızlı bir şekilde inşaatına başlanarak tarihi bir projeyi gerçekleştireceğiz. Huzur ve istikrar ortamında hükümetimizin de desteği ile inşallah daha güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

112 ACİL SERVİS İSTASYONU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilen Pazarcık 112 Acil Servis İstasyonu, 140 metrekare betonarme bina çalışma odası, mutfak, 2 adet dinlenme odasından oluşuyor. İstasyonda ambulans otoparkı da bulunuyor.

pazarcık 112 (1) pazarcık 112 (2) pazarcık 112 (3) pazarcık 112 (9)

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yapan ve güzel hizmetler yerine getiren, halkın sevdiği Erol Üstü sevenlerini ...

“Gençler Kürsüde” Projesinin Türkoğlu ilçe Finali Yapıldı “Gençler Kürsüde” Projesinin...

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde projesinin Türkoğl...

Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Birliktelik Sergilediler Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Bir...

Elbistanlılar, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlediği ̶...

Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan sitem Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan...

Afşin Devlet Hastanesinde doğmak üzere olan çocuğu vefat eden Kemal Aydın, Devlet Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere, Siyasi Parti Te...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ