Elbistan Belediyesinin girişimleri ile başlayan ve Karaelbistan girişinde bulunan alanda kurulacak olan Büyük Sanayi Sitesi (BSS) için yol ve alt yapı çalışmaları hız kazandı. Çalışma alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Turgut Akbaş, yatırımcı ve iş adamlarına seslenerek açık davette bulundu. Akbaş, “İstihdam ve iş alanları konusunda iş adamlarımız BSS’yi olumlu yönde değerlendireceklerine inanıyorum” dedi.

                BSS yollarının genişliğinin 15 metre ile 25 metre arasında ve uzunluğunun 4 kilometre olacağını ifade eden Belediye Başkan Vekili Turgut Akbaş, Elbistan Belediyesi tarafından, Elbistan-Afşin-Göksun güzergâhında yer alan yeni sanayi merkezine yatırımcıları ve iş adamlarını davet etti. Sanayi alanında yapılacak yatırımlar için sanayi bölgesinin önemine değinen Belediye Başkan Vekili Akbaş, iş istihdamına da büyük katkı sağlanacağına dikkat çekti.

                Elbistan Belediyesi iş makinelerinin hummalı bir çalışma yaptığı Büyük Sanayi Sitesi bölgesindeki iş yerleri büyük rağbet görmüş ve iş adamları ve büyük esnaflar tarafından satın alınmıştı.