Ekinözü ilçesinde Veteriner Hekim Bünyamin Şakalar, 2014 yerel seçimlerinde İlçe merkezindeki ve köylerdeki vatandaşların yoğun istek ve talepleri dogurultusu’nda Ekinözü Belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı resmen açıkladı.

Ekinözü İlçesinde Veteriner Hekimi Olarak Görev Yapan Bünyamin şaklar Ekinözü belediyesin mutlaka Ak Parti İktidarına kazandırılmasın gerektiğine vurgu Yaparak İlçe Merkezi ve Köylerimizdeki vatandaşların yoğun istek talepleri dogurultusu’nda  bu yolla çıktığını AK Parti ile Ekinözü Belediyesine iktidar ile buluşturacağını böyle bir hayırlı işe çıktıklarını söyledi.

İlçede ve köylerde yıllardır hizmet ettiğini ve görevi İtibari vatandaşlarımızın kendini yakından tanıdığını ve sevilen birisi olduğunu, köylerin ve şehir merkezinde ne sorun varsa yakından bildiğini Ak Parti İktidarı ile Bu Sorunların Ortadan Kaldıra bileceğini birde Kahramanmaraş’ımızın Büyük şehir belediyesi farkı ile çözüme kavuşturacağını ifadesi ile Ak Parti’den Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Resmen Açıkladı.

İlçede ve Köylerde Çok Oran’da hizmet eksikliği var, inşallah aday olursam bunları ak partin gücü ile birde büyük şehir belediyesin farkı ile  gelmeyen hizmetleri getireceğim  Ekinözü merkezde  Vatandaşlar la Köylermizde  yaşayan Vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi göstermek   bilgi ve deneyimlerim, edindiğim tecrübeler ile güzel Ekinözü’müze ve 17 köyümüze hizmet etmek için 30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Amacım partimizin de desteğini alarak, Ekinözü’ne tüm köy ve mezralarla ile tüm sorunları çözülmüş, yaşanılabilir örnek bir şehir yapmaktır. Allah’ın izni ile buna inancımız sonsuzdur. Hepimiz için, partimiz için ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah yolumuzu açık etsin’’ dedi.