Kutay ve Ayşegül Akdaş çifti görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdiler. “Rüya Gibi Düğün” yakıştırması yapılan mutluluk dolu günde Akdaş ve Bolat Aileleri, çocuklarının mürüvvetini görmenin sevincini yaşarken, çiftetelliden halaya, Çeçen oyunlarından Trakya oyunlarına kadar tüm yöresel güzellikler düğüne ayrı bir renk ve unutulmaz bir tat kattı.

Göksun Çardak’tan Remziye ve Merhum Duran Bolat Ailesi ile Elbistan’dan Fatma ve Muammer Akdaş aileleri çocuklarının mutluluklarına şahit olurken, dillere destan düğün törenine davetli yüzlerce misafir sevinç ve güzellik dolu yarınlara birlikte yelken açan Ayşegül ve Kutay Akdaş çiftine 41 kere maşallah dediler.

Elbistan Pınarbaşı Spor Kompleksi Düğün Salonunda yaşanan ve yaşatılan unutulmaz düğünde Ayşegül ve Kutay Akdaş’ın mutlulukları görülmeye değerdi. Genç çiftin görkemli düğününde Anadolu’nun her yöresinden oyunlar düğüne ayrı bir anlam ve renk katarken, çiftetelliden halaya, Roman havalarından Çeçen oyunlarına kadar tüm güzellikler iç içe ve büyük bir mutlulukla yaşandı ve yaşatıldı.

Bolat ve Akdaş aileleri çocuklarının mutluluğuna sevinç gözyaşları ile şahitlik ederken gelecek güzel günlere birlikte yelken açan genç çift, mutluluklarının fotoğraflarla adeta ölümsüzleştirdiler. Elbistan Gündem Haber Ailesi olarak Ayşegül ve Kutay Akdaş çiftine sonsuz mutluluklar ve sadetler dilerken, Bolat ve Akdaş ailelerine de bu sevinci daima yaşamalarını temenni ediyoruz.