Artık seçim sürecine iyiden iyiye giren Kahramanmaraş’ta sıcak saatler yaşanmaya başladı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın grup toplantısında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayının, İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olduğunu açıklamasının ardından Kahramanmaraş genelinde partililerce büyük sevinç yaşandı.

Erkoç’u Ankara dönüşü Göksun otogarında karşılayan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, alınan kararın hayırlı olmasını temenni ederken; “Değerli İl Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç gerçektende partimize büyük hizmetleri ve emeği olan bir isim. Partimizin kurulum aşamasından bu yana her kademede görev almış ve görevini başarıyla yürütmüş birisidir. Sayın Başbakanımız Büyükşehir Belediyemize Sayın Erkoç’u uygun görmüş ve Adaylığını açıklamıştır. Tüm bölgeyi iyi tanıyan ve tüm teşkilat tarafından sevilen Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olan Erkoç ise karşılamaya gelen Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve ekibine teşekkür etti.