Ayhan Kavak:“Hayaller Gerçek Olacak”

Ayhan Kavak:“Hayaller Gerçek Olacak”
Nurhak AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ayhan Kavak, ilk basın açıklamasında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Kavak, “Nurhak ilçemizin tüm beldeleri ile köyleri ile mahalleleri ile bir bütün olması...

Nurhak AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ayhan Kavak, ilk basın açıklamasında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Kavak, “Nurhak ilçemizin tüm beldeleri ile köyleri ile mahalleleri ile bir bütün olması ve her türlü devlet hizmetinden azami şekilde faydalanabilmesi için bu seçim çok büyük önem taşımaktadır. Nurhak’ın hizmet ve yatırım hayalleri gerçek olacak” dedi.

Elbistan Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde basın toplantısı yaparak Nurhak AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını kamuoyu ile paylaşan Ayhan Kavak şunları söyledi:

“Yeni büyükşehir yasası ile belde ve köyler bağlı bulundukları ilçenin mahallesi olmuştur. İşte bu yeni düzenlemeyle Nurhak ilçemizin tüm beldeleri ile köyleri ile mahalleleri ile bir bütün olması ve her türlü devlet hizmetinden azami şekilde faydalanabilmesi için bu seçim çok büyük önem taşımaktadır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte tüm siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını başlatmıştır. Şimdiden bu süreçte belirlenecek olan tüm aday arkadaşları tebrik ediyor ve bu hizmet yarışında başarılar diliyorum.

Seçim bölgemiz Tatlar beldesi, Kullar beldesi ve Barış beldesi olmak üzere Biçin, Umutlu, Ağcaşar köyleri ve Nurhak merkez mahallerinde yapmış olduğum çalışmalarımda şahsıma ve ekibime gösterilen desteğe teşekkür ederim. Bu teveccüh ve bize verilen desteğe birçok projelerimle layık olmaya çalışacağım. Bu nedenle AK partiden aday adayı olmaya karar verdim.

Tabii ki bu kararı hemen almadım,  5 yıla yakın bir zamandır, Kullar beldesinde seçim çalışmalarımı yapmaktaydım. Büyükşehir yasasından sonrada yaklaşık 2 yıldan beri Nurhak merkez, Tatlar ve Barış beldesi aynı zamanda köyler dâhil olmak üzere seçim çalışmalarımı sürdürmekteyim. Birlik ve beraberlik için bütün siyasi parti temsilcileri ile olumlu ve samimi bir şekilde görüşmeye devam ediyorum. Farklı siyasi partiden olan seçmenlerimle tek tek görüşüp birlik ve beraberlik içerisinde olup çok güçlü ve başarılı bir şekilde seçimlere hazırlanmaktayım.

Barışın, hoşgörünün, sevginin, saygının, muhabbetin simgesi olan Nurhak alt yapısıyla, cadde ve sokaklarıyla, parklarıyla, hizmet binalarıyla, ticari yatırımlarıyla, spor tesisleriyle, kültür ve sanat etkinlikleriyle, eğitim ve sağlık kuruluşlarıyla, modern binalarıyla her alanda örnek bir ilçe olması için şahsım ve teşkilatımla her türlü ayrımcılığın sona erdiği eşit ve adaletli hizmetin öncüsü bir Nurhak hayal ediyoruz.

İşte bunlar ve birçok hayalimi gerçekleştirmek adına talip olduğum görev için AK partiden belediye başkan aday adaylığımı açıklıyor, Nurhak halkı için hayırlı olmasını diliyor, selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

uuuuuuuuuuuuuu