Türkiye Şampiyonluğunun ardından Romanya da yapılan 5. Avrupa Gençler Wushu Şampiyonasında 60 kg’da Avrupa üçüncüsü olan Wushu Sporcusu Yemliha Tor memleketi Afşin’de olağanüstü bir karşılama töreniyle karşılandı.

Romanya da yapılan 5. Gençler Wushu Avrupa Şampiyonasında Rus ve İranlı rakiplerini yenerek yarı finale yükselen ardından rakibi Azerbeycan’lı  Aliyev Talem’e yenilerek Avrupa üçüncüsü olan Yemliha Tor Memleketi Afşin’de krallar gibi karşılandı.Şehre 5 kilometre mesafede bulunan Erçene yol kavşağında konvoy halinde karşılanan Wushu sporcusu için  Afşin Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.

Tören alanına alkışlar eşliğinde Hocası Selçuk Kayapınar ile birlikte gelen Afşin Belediye Sporcusu Yemliha Tor’u Belediye Başkan Vekili Ünal Peköz karşıladı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Peköz, “Yemliha bizim başımızın tacıdır.Sporcumuz bize Avrupa gururu yaşatırken Ülkemizin bayrağını göndere çektirmeyi başardı.Kendisini,ailesini ve hocasını kutluyorum”dedi.

Daha sonra mikrofonu alan Wushu Avrupa üçüncüsü sporcu Yemliha Tor Nasipte üçüncülük varmış,hedefim Dünya şampiyonluğu dedi.

Şampiyon sporcuya Afşin Belediye Başkanı Ünal Peköz tüm Cumhuriyet Altını hediye etti.