CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, 30 Mart 2014 Yerel Seçimler için geldiği Elbistan’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beraberinde CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ateş, seçimlerde CHP’ye ve kendisine ve Doğan Soydan’a destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, Elbistan’da seçmen ve esnaflarla buluştu. Beraberinde CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan ile birlikte esnaf ve açık pazar ziyaretlerinde bulunan CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, esnaflarla sohbet ederek, dertleri, sorunları ve istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Esnafın yanı sıra müşteri ve halkla da sohbet eden, sorunlarını dinleyen Ünal Ateş ve Doğan soydan, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan seçilerde kendilerine destek isterken, hizmet projeleri hakkında bilgiler aktardılar. Ateş ve Soydan’a CHP İlçe Başkanlığı Yöneticileri ve CHP Elbistan Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Hüseyin Döngel’de eşik etti.