Maraşta Haber
Maraşta Haber

Alkışlar Örnek Başkan Dalkara’ya

Örnek Başkan’dan Örnek Organize: Yüzlerce Gazeteciye Kutlama Gecesi Düzenledi ALKIŞLAR DALKARA’YA Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Dünyada ve Türkiye’de eşine rastlanamayacak anlamlı bir organize gerçekleşti. Pazarcık’ın CHP’li Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Kahramanmaraş Büyükşehir Merkez, 2 merkez ilçe ve diğer 9 ilçede faaliyet gösteren tün basın ve yayın organlarının sahiplerine, yetkililerine ve çalışanlarına Pazarcık’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler […]

Alkışlar Örnek Başkan Dalkara’ya

13 Ocak 2014 - 17:00A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Örnek Başkan’dan Örnek Organize: Yüzlerce Gazeteciye Kutlama Gecesi Düzenledi

ALKIŞLAR DALKARA’YA

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Dünyada ve Türkiye’de eşine rastlanamayacak anlamlı bir organize gerçekleşti. Pazarcık’ın CHP’li Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Kahramanmaraş Büyükşehir Merkez, 2 merkez ilçe ve diğer 9 ilçede faaliyet gösteren tün basın ve yayın organlarının sahiplerine, yetkililerine ve çalışanlarına Pazarcık’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle özel bir kutlama gecesi düzenledi. Kahramanmaraş merkez ve tüm ilçelerden yüzlerce davetliyi Pazarcık’ta ağırlayan ve unutulmaz bir birliktelik gecesi yaşanmasına vesile olan Belediye Başkanı Dalkara, bu davranışı ile basın ve yayın kurumlarındaki tüm personelin gönüllerinde bir kez daha taht kurdu.

Geçtiğimiz hafta sonu Pazarcık sıra dışı bir organizeye ev sahipliği yaptı. Pazarcık’ın CHP’li Belediye Başkanı Kamil Dalkara, inanılmaz ama unutulmaz organizenin mimarı olarak, çok büyük makamların bile aklına gelemeyeceği, aklına gelse bile uygulayamayacağı bir davranış sergiledi. Kahramanmaraş merkezde, merkez 2 ilçede ve diğer 9 ilçede çalışan tüm gazetecileri Pazarcık’a davet ederek, olağanüstü bir güzelliğe imza atan Belediye Başkanı Kamil Dalkara, her yıl geleneksel olarak organizenin 4.’de bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Kahramanmaraş Merkez, Merkez Dulkadiroğlu ve On İki Şubat, Elbistan, Afşin, Göksun, Pazarcık, Çağlayancerit, Andırın, Türkoğlu gibi büyük ilçelerden katılan gazeteciler sıra dışı günde birlik, beraberlik ve dayanışma adına gerçekleşen gecede hem eğlendiler hem de kendilerine Başkan Dalkara tarafından gösterilen saygıya içtenlikle teşekkür ettiler.

Elbistan’dan sadece Elbistan Gündem Haber ve Elbistan gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki’nin yer aldığı “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” gecesinde konuşmacılar birlik ve beraberliğin önemine değinerek, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara’nın büyük jestine ve anlamlı organizesine içtenlikle teşekkür ettiler. Celal Doğan Parkı’nda eğlence, sohbet, tanışma, kaynaşma ve dayanışma adına tüm güzelliklerin sergilendiği organizeye ev sahipliği yapan ve 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerde bir kez saha Pazarcık halkının huzuruna aday olarak çıkan Genç, Dinamik, Girişimci ve İş Bitiren Belediye Başkanı Kamil Dalkara, alkış sağanağı altında davet edildiği sahnede yaptığı konuşma ile büyük takdir topladı.

Hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği organizeyi 4. kez büyük bir katılım ve başarıyla hayata geçiren Başkan Dalkara, tüm gazeteci, işveren, basın ve yayın camiasının içinde yer alan yüzlerce davetliye şunları söyledi:

“Bizler burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü hep birlikte kutluyoruz ama şu anda 100’ün üzerinde gazeteci tutuklu. Bununda üzüntüsü içindeyiz. Sıkıntılarla, zorluklarla, engellerle boğuşan gazeteciler görüyoruz. Bu durumlar bizim canımızı acıtıyor. Diğer yandan gazetelerin ve gazetecilerin çıkar ve menfaat içinde değil, gerçekler içinde olması dileğimizdir. İktidar yanlısı olunması üzücüdür. İktidarlar gelir geçer. Çok iktidarlar geldi ve geçti. Ama mert, doğru ve cesaretli olan gazete ve gazeteciler ayakta kaldı. Lütfen dik duruş sergilemeye devam edin.

Örnek Başkan 2

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine çok az bir süre kaldı. Pazarcık’tan bir kez daha aday olarak halkımızın huzurundayım. CHP Pazarcık’ı tekrar ve daha ileriye taşıyacaktır. Çok zor koşullar altında devraldığım Pazarcık’ta aradan geçen 5 yıl içerisinde önemli ve kalıcı hizmetler sunuldu. İlk 5 yıl yokluklar ve imkânsızlıklar içinde geçti ama yine başarılı yöneticilik anlayışımızla büyük hizmetlere imza attık. Pazarcık geçmişe göre daha yaşanılabilir kent düzeyine geldi.

CHP’li Belediye ve muhalefet olmamız nedeniyle bizleri ne yazık ki dizginledi. Modern ve ileri düzey Pazarcık için geliştirdiğimiz projeler engellendi. Ne acıdır ki ötekileştirilen tek ilçe Pazarcık olmuştur. Devletten beklenen bir çok proje hayata geçirilemedi. Ancak her şeye rağmen birçok projemizi de hayata geçirdik. Artık Pazarcık parkları ile konuşması ile yaşam şekli ile ileri düzeye geldi.

Örneğin eğitim adına en büyük yatırımımız olan Pazarcık Meslek Yüksek Okulu, yıllardır Pazarcık’a getirilmedi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Gaziantep’in İslahiye ilçesine, yine KSÜ Osmaniye’nin Bahçe ilçesine Meslek Yüksek Okulu kurarken, burnunun dibindeki, kendi ilçesi ve evladı konumundaki Pazarcık’a MYO kuramadı, kurmadı. Hem de Pazarcık Belediye Başkanı olarak tüm olumsuzlukları yok ederek, imar ve plan değişiklikleri ile yer tahsisinde bulunmamıza rağmen sonuç Pazarcık adına hep hüsran oldu. 35 bin nüfuslu ilçede neden MYO yok? Şartlar ne kadar olumsuz ve zor olursa olsun MYO Pazarcık’a gelecek. Bu şart yerine gelecek.”

“Gazeteci Dostu” olarak Kahramanmaraş ve ilçelerinde tüm gönüllerde yer edinen Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, konuşmasını tüm gazetecilerin gününü kutlayarak alkışlar arasında noktaladı. Merkez ve tüm ilçelerden gelen gazetecilerin masalarını tek tek ziyaret eden, hatır soran, gönül alan Başkan Dalkara, yüzlerce davetliye hazırladığı özel hediye paketleri dağıtarak güne ayrı bir değer ve unutulmazlık kattı. Günün özel anlarından biri de Afşin Eshab-ı Kehf Basın Mensupları Derneği Başkanı Sıtkı Gönen tarafından önemli külliyenin fotoğrafı Başkan Dalkara’ya hediye edildi.

Örnek Başkan 1

Anlamlı gün türkülerle, halaylarla noktalanırken, gazeteciler stres ve gerilimden uzak bir günü Başkan Dalkara’nın özel bir jesti olarak hem yaşadılar hem yansıttılar. Başkan Dalkara organize sonunda tüm gazeteci ve basın çalışanlarını tek tek uğurlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti, üstün başarılar dileğinde bulundu.

Örnek Başkan 3

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yapan ve güzel hizmetler yerine getiren, halkın sevdiği Erol Üstü sevenlerini ...

“Gençler Kürsüde” Projesinin Türkoğlu ilçe Finali Yapıldı “Gençler Kürsüde” Projesinin...

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde projesinin Türkoğl...

Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Birliktelik Sergilediler Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Bir...

Elbistanlılar, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlediği ̶...

Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan sitem Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan...

Afşin Devlet Hastanesinde doğmak üzere olan çocuğu vefat eden Kemal Aydın, Devlet Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere, Siyasi Parti Te...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ