Elbistanlı Fenerbahçeliler 500 Gıda Paketi Dağıttı

              Kurulduğu günden itibaren etkin ve kapsamlı bir konuma sahip olan Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi, geleneksel ve anlamlı ramazan paylaşımlarını sürdürüyor. Kurucu Dernek ve Şube Başkanı Rıdvan Perktaş, “Saygı ve sevgi değer Elbistan Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şubesi üyelerinin katkıları ile ramazanda gıda paketi sayımızı 500’e çıkardık. Fenerbahçeliler olarak paylaşım güzelliklerine ortak olduk” dedi.

                Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şubesi’nde, yürekleri sarı lacivert ve Fenerbahçe sevdası ile çarpan dost gönüllerin paylaşım güzellikleri devam ediyor. Birçok önemli ve kapsamlı organizelerin yanı sıra her yıl Ramazan ayında gıda paketleri ile ihtiyaç sahibi insanların ve ailelerin sofralarına katkıda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şubesi, dernek ve şube üyelerinin karşılıksız fedakârlıkları ve paylaşımları ile anlamlı geleneğini sürdürdü.

                Elbistan Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şubesi Üyelerinin katkıları ile bu ramazanda 500 aileye Ramazan Gıda Paketi hazırladıklarını belirten Elbistan Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş, “Anlamlı geleneği bu Ramazan ayında da sürdürdüğümüz için mutluyuz. Fenerbahçeliler olarak paylaşım değerlerini ve manevi güzelliklerini yaşamak çok anlamlı bir duygu” dedi.

                Dağıtım programına ve arz talep durumuna göre 500 ailelik Ramazan Gıda Paketinin artabileceğini ifade eden Başkan Perktaş, “Fenerbahçeliler Şubesi olarak ilgi alanımız sadece futbol ve spor değil aynı zamanda insani değerler üzerine var olan hassasiyetlerimizi insanlarımızla paylaşıyoruz. İhtiyaç sahibi 500 ailemize katkıda bulunan saygı ve sevgi değer Elbistan Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Şubesi üyelerine özverili, anlamlı ve karşılıksız paylaşım güzellikleri için teşekkür ediyorum. Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi olarak Elbistan halkına ve tüm Fenerbahçelilere hayırlı, bereketli Ramazanlar dileğiyle mutlu ve sağlıklı bayramlar temenni ediyoruz” dedi.

                Elbistan Fenerbahçeliler Şubesi tarafından 500 aileye hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtımı sürerken, geçen yıla oranla yüzde 300 artan paket sayısı ile bu ramazanda daha çok ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaşılıyor. EFBŞ tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı paylaşım ise kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken, EFBŞ’nin spor derneği olmasına rağmen her alanda paylaşımcı olması vatandaşlar arasında memnuniyet yaratıyor.