AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı, muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirdikleri ortak organize ile halka aşure ikramında bulundular. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Soydan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ağız ve gönül tadındaki paylaşım gününde hazırlanan kazanlar dolusu aşure vatandaşlara ikram edildi.

                AK Parti İlçe Başkanlı önünde Kadın Kolları Başkanı Elife Soydan ve yönetim kurulu üyeleri, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanında ise Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile muharrem ayının kutsallığının bir kez daha ağız tadında yaşadığı organizede özenle hazırlanan kazanlar dolusu sıcak aşureler vatandaşlara dağıtıldı.

                Büyük ilgi gören ağız tadında paylaşımın gerçekleştiği organizeden dolayı vatandaşlar AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına teşekkür ettiler. Kadın Kolları Başkanı Elife Soydan ve Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç ise gerçekleştirdikleri aşure dağıtım programı ile ilgili olarak, yoğun ilgiden ve paylaşımın güzelliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Durmuş Küçük’e organizeye katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Soydan ve Başkan Karaç ayrıca aşurenin hazırlanmasında emeği geçenlere memnuniyetlerini ifade ederek dağıtım programında yer alan partililere teşekkür ettiler.