Afşinli Wushu sporcumuz Ali Akkaya Uluslar arası Balkan Wushu Şampiyonasına çağrıldı.

12-15 Haziran 2014 tarihinde Sakarya’da Uluslar arası Balkan Wushu Şampiyonası yapılacak.Bu şampiyonada Türkiye’yi Büyükler 85 kg’da Afşinli Wushu Sporcumuz Ali Akkaya temsil edecek.

Afşin Belediye Spor Kulübü sporcusu olarak 2 yıldır Wushu sporu ile ilgilenen sporcumuz Ali Akkaya Sakarya’da yapılacak olan Uluslar arası Balkan Wushu Şampiyonasına davet edildi.

Konuyla ilgili Afşin Haber Merkezinin sorularını yanıtlayan Wushu Milli Takım Antrenörü Selçuk Kayapınar: Türkiye de Afşin Belediye Spor Kulübü olarak söz sahibi olduk. Sporcumuz Ali Akkaya’nın Uluslar arası Balkan Wushu Şampiyonasına davet edilmesi Afşin Belediye Spor Kulübümüzün ağırlığını ve gücünü ortaya koymaktadır. Bizim için çok önemlidir. Türkiye’de sayılı kulüpler arasındayız.12-15 Haziran tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Uluslar arası Balkan Wushu Şampiyonasına ülkemizden 10 kulüp çağrıldı. Büyükler kategorisinde 85 kg’da Ülkemizi Afşinli sporcumuz Ali Akkaya temsil edecek. Sporcumuz Şampiyonaya hazırdır. Derece alacak gücü kendisinde görmektedir. Başta ülkemizi olmak üzere İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz dedi.