Aslen Afşin’e bağlı Erçene köyünden olup Antalya’da ikamet eden ve Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof.Dr. Mimar Türkkahraman yıllık izninin bir bölümünü kullanmak için geldiği Afşin’de Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri tarafından tertip edilen İftar yemeğine katıldı.

Eshab-ı Kehf Külliyesinde gerçekleşen İftar yemeğine Prof.Dr.Mimar Türkkahraman’ın yanı sıra Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can,Belediye Başkan Vekili Yalçın Çelebipekin ve çok sayıda Gönül Elçisi katıldı.

İftar sonrası hemşehrileriyle Eshab-ı Kehf Külliyesinin Kervansaray bölümünde bir süre sohbet eden Türkkahraman, “Mübarek bir ayda hemşehrilerimizle bir arada bulunmak amacıyla geldiğimiz Afşin’de hemşehrilerimizin yoğun ilgisini görmekten mutluluk duydum.Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Eshab-ı Kehf Külliyesini tanıtmak için çıktıkları bu yolda başarıyla ilerliyorlar.Antalya’da yapılan Runtalya Maratonunda da bunu en güzel şekilde gördük.Şahsımıza gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ediyor yaklaşan Ramazan Bayramının tüm hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Prof.Dr. Mimar Türkkahraman’ı Afşin’de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri sözcüsü Hüseyin Bozkurt ise, “Sayın Dekanımız Antalya’da yapılan Runtalya Maratonunda bizleri en ii şekilde ağırlamışlardı. Bizlerde kendisi onuruna verdiğimiz İftar yemeğini Eshab-ı Kehf Külliyesinde tertip ettik. Kendilerini burada görmekten mutluluk duyuyoruz”dedi.