Afşin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bayram arefesinde gece yaptığı temizlik çalışmasıyla şehir esnafının ve halkımızın takdirini kazandı.

Afşin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşçileri Müdür Fatih Aksu’nun talimatıyla Arefe gününün gecesinde Şehir Merkezinde ve Pazar yerinde Temizlik yaptı.Gece geç saatlere kadar süren Temizlik Çalışması sonucu Afşin halkı Bayramın birinci günü Tertemiz bir şehir merkezi ile karşılaştı.

Ayrıca Bayram öncesinde Şehir Merkezinde bulunan Ulu Camii,Turabioğlu Camii ve Pınarönü Camiinin Tuvalet ve Abdesthanelerinde İlaçlama ve Temizlik çalışması yapıldı.Halk Temizlik İşleri Müdürlüğünün titiz çalışmasına hayran kaldı.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Afşin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fatih Aksu, “Temizlik İmandandır” diyen bir dinin mensubuyuz.Ramazan Bayramı gibi önemli bir güne Şehir Merkezi ve Pazar yerinin poşetlerle pislik içinde girilmesini uygun bulmadık.Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı Personelimizle gece geç saatlere kadar çalışarak Çarşı içerisi ve Pazar yerinde temizlik yaptık.Ayrıca Bayram öncesinde mücavir alanımıza giren Tuvalet ve Abdesthanelerde ilaçlama ve temizlik çalışması yaptık.Her şey tertemiz bir Eshab-ı Kehf Şehri için” dedi.

Bayram öncesi yapılan bu çalışma Esnaf ve Afşin halkı tarafından takdir edilecek ,Teşekkür edilecek  ve alkışlanacak bir durum şeklinde değerlendirildi.