Afşin’in Sevilen ve Saygın İş Adamlarından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ecz. Hamit Bülent Eken, geleneksel güzelliğe bir imza daha attı. Aynı zamanda Eken Hazır Beton Ltd. Şti. Yönetim Kurlu Başkanlığı görevini yürüten Eken’in Ramazan’ın so günlerindeki iftar davetine Afşin ve bölgesinin tanınmış iş adamları, çeşitli firmaların yetkilileri ile şirket personeli katıldı. Paylaşımın güzelliğinin yansıdığı özel organizede elde edilen başarıların bir nevi paylaşımı sergilendi.

Siyasi yaşamındaki kariyeri, mütevazı kişiliği ve iş adamlığındaki önlenemez yükselişi ile sadece Afşin’nin değil bölgenin değerleri arasında yer alan, bu üstün meziyetlerini yapılan çeşitli anketler ile “Yılın Adamı” olarak alan Ecz. Hamit Bülent Eken, Afşin’de kapsamlı bir programı organize etti.

Aynı zamanda Eken Hazır Beton Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ecz. Hamit Bülent Eken, geleneksel hale getirilen iftar akşamında helal kazancını hem ticaret içinde bulunduğu firma yetkilileri hem de şirket çalışanları ile birlikte paylaştı.

Afşin Elit Kafe’de geniş katılımla gerçekleştirilen birliktelikte Başarılı İş Adamı ve Siyasetçi Ecz. Eken, tüm misafirlerini kapıda karşılayarak her zamanki mütevazı görüntüsünü sergiledi. Katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada Eken, şahsına ve şirketlerine gösterilen olağan üstü yakınlık ve samimi birliktelikten dolayı herkese teşekkür etti. Eken Hazır Beton olarak sadece Afşin’de değil başta Elbistan olmak üzere birçok komşu ve kardeş ilçeye hizmet sunduklarını, bu hizmetlerden ise yüzlerin akı ile çıktıklarını kaydetti.

Eken Hazır Beton buluşmasında konuşmaların ardından sıcak ve samimi sohbetler yapıldı. Anlamlı buluşmaya Afşin’de ilk defa canlı olarak tasavvuf müziği grubu eşlik ederek, ramazan ayının güzelliğine ayrı bir değer kattı. Geniş katılımlı program katılımcılardan tam not alırken, Eken Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Eken’e başarılarının devamı temennisiyle teşekkür ettiler.