Afşin Belediyesi, belediye önünde yer alan meydan için düzenleme çalışmalarına başladı. İlçenin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması adına yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Kent Meydanı çalışmalarına start veren Afşin Belediye ekipleri kanal kapama ve dolgu işlemlerine hızla devam ediyor.

Çalışmalar sonuçlandığında bu mekân Afşin’e yakışır bir Kent Meydanı olacak;

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Afşin Belediye Başkan Vekili Sebahattin Atalay konuşmalarında şu ifadeleri kullandı: “İlçemizin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması adına yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Belediyemiz önünde yer alan meydan için düzenleme çalışmalarına başladık. Çalışmalar sonuçlandığında bu mekân Afşin’e yakışır bir Kent Meydanı olacak.

Göreve geldiğimiz günden bugüne daha Modern Bir Afşin için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemizin asli görevlerinin yanı sıra Afşin’imizin daha güzel bir görünüme kavuşması adına da yürüttüğümüz çalışmalar kapsamda imkânlar dâhilinde asfaltlama, yeşil alan, park ve çocuk oyun alanları gibi birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Afşin’imizin ihtiyaçlarından biri olan belediye önünde yer alan kent meydanı için düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Altyapısı Afşin Belediyemiz tarafından yapılan Kent Meydanının üstyapısı ise Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile yapılacaktır.

Şu anda kanal kapama ve dolgu işlemini gerçekleştiriyoruz. Tamamlandığında ilçemizin doğal ve tarihi yapısı ile uyumlu peyzajı, ışıklandırma sistemi ve oturma gruplarıyla, vatandaşlarımızın nefes alacaklar modern bir meydanı Afşin Halkının hizmetine sunacağız.”dedi.