Afşin Belediyesi tarafından 2 ay gibi kısa bir sürede yapılan Rabia Parkı; 14 Ağustos “Dünya Rabia Gününde” halkın hizmetine açılıyor.

14 Ağustos Perşembe günü saat 11:00’de açılacak olan Rabia parkı bölgenin ilk mesire alanı olarak düzenlendi. Yapımına haziran ayında başlanılan Rabia parkı 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak bölgenin cazibe merkezi haline getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; “ Site 2 alanı olarak adlandırılan bu yerde Belediye ekiplerimiz ile kendi imkânlarımızla çalışma başlattık. 100 dönümlük Site 2 alanının 10 dönümlük kısmını vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte nefes alabilecekleri bir yer haline getirdik. Rabia Parkı’nı Mısırdaki direnişin 1. Yıl dönümü 14 Ağustos “Dünya Rabia Gününde” Küfre karşı direniş gösteren 7 inanmış yiğidin şehri Eshab-ı Kehf kenti Afşinde hizmete açıyoruz.” dedi.

14 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de açılacak olan Rabia Parkı’nda akşam saatinde de Grup Visol İlahi ekibinin konseri yapılacaktır.