Maraşta Haber
Maraşta Haber

Abdullah Paksoy:”Mutlu Olan Halk Değil Sizsiniz”

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, siyasi gündeme dair ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Elbistan’a gelip, halka çeşitli sözler vermesi üzerine Elbistan halkının sözlere inanarak emaneti Durmuş Küçükê verdiğini ifade ederek, gelinen noktada sözlerin yerine gelmediğini dile getirdi. Paksoy çarpıcı açıklamalarında, “Aradan 4.5 sene geçti. Afşin-Elbistan C ve D Termik […]

Abdullah Paksoy:”Mutlu Olan Halk Değil Sizsiniz”

27 Ekim 2013 - 21:35A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, siyasi gündeme dair ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Elbistan’a gelip, halka çeşitli sözler vermesi üzerine Elbistan halkının sözlere inanarak emaneti Durmuş Küçükê verdiğini ifade ederek, gelinen noktada sözlerin yerine gelmediğini dile getirdi. Paksoy çarpıcı açıklamalarında, “Aradan 4.5 sene geçti. Afşin-Elbistan C ve D Termik Santralleri açılmadı. Bölgede işsizlik bitmedi. Doğalgaz ve Sıcak Su Projesi hayata geçirilmedi. Fabrikalar açılmadı. Üstüne üstlük birde Mahalle Belediye Başkanlığı olduk. Mutlu olan halk değil, sizsiniz” sözleriyle kamuoyuna mesajlar aktardı.

MHP’nin Kalesi konumunda Elbistan’da 4 dönem yerel iktidarın 10 yılında Elbistan Belediye Başkanlığı görevini yapan, daha sonra 2009 Yılı Yerel Seçimlerinde Elbistan Belediyesini AK Parti ve Durmuş Küçük’e kaptıran Abdullah Paksoy, MHP Genel Başkanı Devlet ve MHP Genel Merkezi tarafından Elbistan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından siyasi arenalara geri döndü.

MHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, kamuoyuna yaptığı açıklamalarda AK Parti Hükümetine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük’e eleştirilerde bulunarak, ilginç ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Paksoy açıklamalarında şunları söyledi:

MAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI OLDUK

“İktidar Partisinin Başkanı buraya gelerek, Belediyeyi bize verin 2.5 ay sona ben tekrar gelip C ve D ünitesini işe açılacak işsiz kimse kalmayacak dedi. Benim güzel Elbistan’ım bu hoş sözlere inanarak bir defaya mahsus oylarını İktidar partisine verdiler.  4.5 sene geçti bu 4.5 sen içinde vadettikleri neydi, yaptıkları neydi. C ve D ünitesi açıldı mı? Doğalgaz getirildi mi? Sıcak su getireceğiz denildi mi? Fabrikalar açılacak denildi mi? Hepsini yapacağız diye söz verdiler ama hangisini Elbistanlılar gördü. Üstüne birde mahalle Belediye Başkanlığı olduk.

MUTLU OLAN HALK DEĞİL SİZSİNİZ

Öyle bir duruma geldik ki iktidar partisiyle birleşince de bir şey olmadığını gördük. İnsanın kendi içinde olacak yapacağı hizmet, iktidarla bir şey olmuyor. Allah aşkına bir şeyler yapın 4 tane otobüs getirdik diye yollarda dümbelek çalmayın. Burada ki işsizliğe çözüm bulun. Doğalgazı, sıcak suyu buraya getireceğiz dediniz bunlara çözüm bulun. Bunlara çözüm bulamadıktan sonra yüz bin nüfusa sahip Elbistan’ın 4 tane otobüse mutlu olunmasını istiyor. Elbistanlılar buna mutlu olmuyor tek mutlu olan sizsiniz.

CELA GARAJINI SATTI

Bütün konuşmalarında bütçeden bahsediliyor. Bütçeyi üçe katladım diyor.  Paksoy’un bütçesi 18 Trilyon, ben yaptım bütçeyi 60 Trilyon. 60 Trilyon nasıl oldu ona da bir açıklık getirelim. Şimdi Dünya İller Bankasından nüfus başı Elbistan Belediyesine para geliyor. Benim zamanımda 10 Milyon lira tüm belediyeler para alıyordu. aylık 800 bin lira 1 milyon lira arası para geliyordu. Şimdi nüfus başı Elbistan Belediyesine ortalama kişi başına 20-25 bin lira para geliyor. Bu sene de 24 Trilyon yapıyor. 12 Trilyon’a Cela Garajını sattı. Hani diyordu ya ben belediyenin hiçbir yerini satmadım yemin billah ediyordu.  12 Trilyon’a da orayı sattı mı? Etti 36 Trilyon. Bu sene 6.5 Trilyon asfalt borçlanması yaptılar 4 Trilyon’da öyle borçlandılar 10 Trilyon lira sadece bu sene borçlandılar. Etti mi 46 Trilyon. 60 Trilyon olması içinde emlak vergisi  su parası girdisi olacak oldu sana 60 Trilyon.”

HANGİ MEZARLIK SATILDI?

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdulah Paksoy, ilginç bir iddiayı gündeme getirerek, Elbistan Belediyesini mezarlık satmakla suçladı ama konuyu derin analiz yapmadan başka konuları ele aldı ve şöyle dedi:

“Girmek istemediğim konu ise mezarlığın satılmasıdır(!) Elbistanlı hemşerilerim diyecek ki Paksoy, 18 Trilyon’la bu hizmeti yapmıştı. Sen 60 Trilyonla ne yaptın? Sen  madem 60 Trilyon yaptın bütçeni bu paralar nerde? İşe gelmeden maaş alan keyif çatıp bankamatik memuru gibi olan işçiler var bu paralar onlarda demek ki. Diyeceğim şu ki Elbistan’ıma yazık oldu yazık. 4.5 sene iktidar partisiyle birleştirdiler bunu Afşin’de de gördük çevre ilçeler de de gördük demek ki iktidarla birleşince hiç bir şey olmuyor. Bu mahalli idari seçimlerde vatandaş, kendisiyle yaşayacak kendisine hizmet edecek kişiyi seçecek. Mahalli İdari Seçimi yapılırken vatandaş kendisiyle yaşayacak, kendisine hizmet edecek tanıdık bir Belediye Başkanını seçecek.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE ELBİSTAN’IN GELECEĞİ İÇİN OY İSTİYORUM

Seçimlere yaklaşık 4 ay var. Bu süre içinde kendimizi eleştirmeyeceğiz. Kapı kapı çalışmak için yola çıkacağız. Özellikle şunu söylemek istiyorum, şu günden geçmişe kadar, Milliyetçi Hareket Partisine hizmet eden, 1980 Öncesi de hizmet eden tüm arkadaşlarımıza çağrı yapmak istiyorum. Bir defaya mahsus bu küskünlüklerinizi bırakın. Şuan da hangi partide olursanız olun birlik çağrısı yapmak istiyorum. Bir defaya mahsus Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için, Elbistan’ımızın geleceği için Milliyetçi Hareket partisine oy kullanmalarını hakikaten çok istiyorum.

ŞİMDİ KONUŞMA DEĞİL ÇALIŞMA ZAMANI

Şimdi konuşmanın zamanı değil, çalışmanın zamanı. Bundan sonra da biz parti olarak, ekip olarak çalışmaya çıkacağız. Köyler de oy kullanacağı için bazı arkadaşlar kendi kendilerine endişe yaratıyor. Köyler de ve Beldeler de sıkıntı olabilir diye, hiçbir yerde sıkıntı olacağını sanmıyorum biz çalıştıktan sonra kapı kapı gezdikten sonra bizim adımız var. MHP olarak, Abdullah Paksoy olarak hiç endişe etmeyelim sadece sandıklarımıza sahip çıkalım.”

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İyi ki Varsın Cumhuriyet İyi ki Varsın Cumhuriyet

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 95. Gurur Yıldönümü Elbistan İlçesinde Coşkuyla Kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. gurur yılı a...

“Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir” “Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir”

Hayatı ve Doğayı Koruma Platformu Kurulması Düşünülen Termik Santraller Hakkında Bölge Halkından Destek İstedi ve Uyardı : “Elbistan Ya...

Ülkücü Şehitler Anıldı Ülkücü Şehitler Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılım...

Hep Böyle ES: 1-0 Hep Böyle ES: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnş...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ