Elbistan’da Ülkücü İşçiler Derneği 3 Mayıs Türkçülük Günü kapsamında Pınarbaşı Mesire Alanında geniş katılımlı bir program organize etti. Dernek Başkanı İbrahim Çil, organizede yaptığı konuşmada, “3 Mayıs Türk Milletinin yeniden dirilişi ve uyanışıdır” dedi.

Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği tarafından Pınarbaşı Mesire Alanında gerçekleşen kapsamlı 3 Mayıs Türkçülük Günü programına; Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Çil ev sahipliği yaparken, organizede; MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Türk Eğitim Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir, MHP Elbistan Belediye Meclis Üyesi Bedri Cengizler ve çok sayıda ülkücü gençlik ve MHP’li katıldı.

Elbistan Ülkücü İşçiler Derneği İbrahim Çil, organizede yaptığı konuşmada, 3 Mayısın Türk Milleti’nin yeniden dirilişinin ve uyanışının günü olduğunu belirterek, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı. Başkan Çil, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle çok ciddi ve zor günlerden geçiyor. Bilinmelidir ki, milletimiz tarih boyuncu pek çok kez sıkıntılı dönemler geçirmiştir. Ancak, aziz Türk Milleti bu dönemlerin hepsini aşmasını bilmiştir. Türk Milliyetçileri her zaman Türk Milleti’nin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmuş ve daima olmaya da devam edecektir. 3 Mayıs Türkçülük Günü Türk Milletine hayırlara vesile olsun.”