Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe,” dünya var oldukça korumakta kararlı olduğumuzu ifade etmenin en anlamlı yolu şanlı bayrağımızı evimizde işyerimizde dalgalandırmaktır.” dedi

 

Devletimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin, şanlı tarihimizin sembolü olan, rengini yaşadığımız topraklar için canını feda etmiş şehitlerimizin kanından alan bayrağımız en değerli varlığımızdır.

Bayram günlerinde, milli günlerimizde sevincimizi, coşkumuzu, en üst değer olarak bildiğimiz vatan sevgisini ifade etmenin en anlamlı yolu şanlı bayrağımızı dalgalandırmaktır.

12 Şubat, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim; ortak sevincimizin ve heyecanımızın doruk noktasında olduğu günlerdir. Bu kutlu günlerde bize şehrimizi, bu vatanı, özgürlük ve bağımsızlığımızı canı pahasına armağan eden şehitlerimize şükran duygularımızı ifade etmenin ve yine bu vatanın bölünmez bütünlüğünü, özgürlük ve bağımsızlığımızı ne pahasına olursa olsun Dünya var oldukça korumakta kararlı olduğumuzu ifade etmenin en anlamlı yolu şanlı bayrağımızı evimizde işyerimizde dalgalandırmaktır.

Kuruluş mücadelesinde gösterdiği kahramanlığı Türkiye Büyük Millet Meclisince madalya ile tescil edilen tek il olan Kahramanmaraşlınızın ve Kahramanmaraşlının Vatan sevgisi, bayrak sevgisi ülkemizde ve Dünyada örnek düzeydedir. İçinde bulunduğumuz Ağustos ayı sonunda kutlayacağımız Büyük Zaferimizin yıldönümünde, Cumhuriyet Bayramında, 12 Şubat Gurur Günümüzde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Atatürk’ ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında evlerimizin balkonlarında, işyerlerimizde Şanlı Bayrağımızı dalgalandırarak bir kez daha örnek olalım. Birlik ve beraberlik, vatan ve Bayrak sevgimizin gücünü Bayramlarım kutlamalarına bu anlamlı davranışla katılarak gösterelim.

Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin, esnafımızın, ticarethane ve işyerleri sahiplerinin bu konuda da örnek olacaklarına inancımı belirtir, mübarek Ramazan aylarını ve şimdiden bayramlarını kutlar,sağlık, mutluluk ve huzurlarının daim olmasını dilerim. Sağlık mutluluk ve huzurlarının daim olmasını  dildrim.

Şükrü KOCATEPE

Kahramanmaraş Valisi