Kahramanmaraş Valisi  Şükrü Kocatepe, 4 Haziran 2013 Salı günü Elbistan ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu.

Vali Sayın Şükrü Kocatepe’ye , İl Genel Meclis Başkanı Sayın Mustafa Özsoy’ un da refakat ettiği program Elbistan Kaymakamlığını ziyaretle başladı. Kaymakam Metin Maytalman, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi sundu. Bu çerçevede,  Kaymakam Maytalman il özel idare programındaki işlerin ihale edildiğini ve sahada çalışmaların başladığını; KÖYDES kapsamında bulunan işlerden asfalt yapımının ihale edildiğini, su ve kanalizasyon işlerinin ise 17, 20 Haziran tarihlerinde ihale edileceğini bildirdi

Daire amirleriyle de sohbet eden Vali  Kocatepe, daha sonra taziye çadırına giderek babasının vefatı nedeniyle İl Genel Meclis Üyesi Ali Demir ve diğer cenaze yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Elbistan Kızılcaoba Mahallesinde yapımı devam eden 24 derslikli İstiklal İlköğretim okulunda ve Yeşilyurt Mahallesinde yapımı tamamlanan 5 derslikli Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Kocatepe yetkililerden yerinde bilgi aldı.

Daha sonra Karaelbistan Cumhuriyet İlkokulu – Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan Vali Kocatepe, Okul Müdürü ve Öğretmenlerden okulun genel durumu istek ve ihtiyaçları ile yeni yapılacak ek bina hakkında bilgi aldı.