Maraşta Haber
Maraşta Haber

TBMM İçişleri Komisyonundan Ziyaret

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe […]

TBMM İçişleri Komisyonundan Ziyaret

06 Ağustos 2016 - 16:19A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Komisyon üyeleri, çok sayıda özel harekatçının şehit olduğu kampüste incelemelerde bulundu, şehitler için dua etti.

Komisyon Başkanı Güvenç, şimdi yaraları sarma zamanı olduğunu belirterek, “Birlik olma zamanıdır, devletimize, bayrağımıza sahip çıkma zamanıdır. O günden bugüne de millet olarak bunu yapmaya çalışıyoruz, yeni bir ruhla geleceğimizi planlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Güvenç, özel harekat polislerinin geçmişten beri kahramanca vatanını savunduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Özel Harekat, kurulduğu günden beri kahramanca mücadele etmiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin gurur abidesi olan kuruluşlarımızdan bir tanesidir. Çok sayıda şehit verdiler, hepsi serdengeçti, vatan millet aşkıyla yaşayan kocaman yürekli insanlardır. Onların hayatını, duygularını bilen bilir, beraber çalışanlar bilir. Komisyon üyelerimizin birçoğu da geçmişte onlarla birlikte oldukları için bu hallerini, vatanperverliklerini bilir. Sözün bittiği yerdeyiz, Allah rahmet eylesin. Allah ülkemizi korusun.”

Özel Harekat Dairesinin hasar gören bölümlerinde yaptıkları incelemeye işaret eden Güvenç, “O karanlık gecede kahraman vatan evlatlarımızı şehit verdik, hem de hiç beklenmedik şekilde ve kendi uçaklarımızla havadan vurulduk. Ben sayın Daire Başkanımızın şahsında bütün kahraman şehit evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanlarını cennet eylesin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın.” ifadesini kullandı.

Güvenç, 15 Temmuz darbe girişiminin, dünya tarihinin gördüğü en alçak ihanetlerden biri olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi partiler, kahraman Türk polisi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin büyük bir kısmının, hep birlikte saldırıyı bertaraf ettiğini kaydetti.

Komisyon üyeleri daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulunduktan sonra Şehitlerimize başsağlığı, Kahramanca müdafaada bulunan gazilerimize acil şifa dileklerinde bulundular.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç (solda) ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, heyete saldırı ile ilgili bilgi verdi. ( Cem Özdel - Anadolu Ajansı )

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç (solda) ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, heyete saldırı ile ilgili bilgi verdi. ( Cem Özdel – Anadolu Ajansı )

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy (solda) ve Birinci Sınıf Pilot Emniyet Müdürü Uygar Elmastaşı (sağ 2) heyete saldırı ile ilgili bilgi verdi. ( Cem Özdel - Anadolu Ajansı )

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy (solda) ve Birinci Sınıf Pilot Emniyet Müdürü Uygar Elmastaşı (sağ 2) heyete saldırı ile ilgili bilgi verdi. ( Cem Özdel – Anadolu Ajansı )

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç (sol 3) ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, heyete saldırı ile ilgili bilgi verdi. ( Cem Özdel - Anadolu Ajansı )

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç (sol 3) ve beraberindeki komisyon üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, heyete saldırı ile ilgili bilgi verdi. ( Cem Özdel – Anadolu Ajansı )

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesinde öğretmen ve ailelerine İftar yemeği Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesi...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Huzeyfe Tahiroğlu başkanl...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ