Süha Erler Anadolu Lisesi "İnsanlık yok edilirken Gazze temalı resim,şiir ve fotoğraf sergisi" açtı.

Süha Erler Anadolu Lisesi "İnsanlık yok edilirken Gazze  temalı resim,şiir ve fotoğraf sergisi" açtı.
Kahramanmaraş Onikişubat Süha Erler Anadolu Lisesi tarafından "İnsanlık yok edilirken Gazze resim,  şiir ve fotoğraf sergisi " açıldı.Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş  İl Milli...

Kahramanmaraş Onikişubat Süha Erler Anadolu Lisesi tarafından "İnsanlık yok edilirken Gazze resim,  şiir ve fotoğraf sergisi " açıldı.

Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, okul yöneticileri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Süha Erler Anadolu Lisesi "İnsanlık yok edilirken Gazze resim şiir ve fotoğraf sergisi" açtı.

"Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum" projesi kapsamında 21 yüzyılda dünyanın gözleri önünde 17 bine yakın insanın hayatını kaybettiği gerçek anlamda bir soykırım ve sürgün olayını yaşandığı Gazze de olup bitenlerle ilgili farkındalık çalışması yapmak amacıyla 6-7-8 Aralık 2023 tarihlerinde gezilecek " İnsanlık yok edilirken gaziler resim şiir ve fotoğraf sergisi" bugün açıldı.

Resim dalında  Rabia Çelik birinci, Ayşe Kalın Neşe İkinci, Hatice Koçyiğit Üçüncü ve Mustafa Kaan Kara mansiyon ödülüne layık görüldü. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü ve Okul Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı konu ile ilgili konuşmalar gerçekleştirildi. Öğrenciler şir okudu, Dereceye giren Sergideki resim ve fotoğraflar gezlerek yerinde görüldü.

Sergide Mehmet Akif İnan, Ayşe Ay, Sude Çalı, Muhammed Emin Cıngıllıoğlu, Rümeysa Asilsoy, Sümeyye Eki,  Can Hatice Ceylan, Berkay Kocamaz, Firdevs Demirel ve Zühre Naz Kabalak isimli öğrencilerin şiirleride yer aldı.