Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Göksun- Bozhüyük beldesinde fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Göksun Kaymakamı Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Göksun Cumhuriyet Başsavcısı Harun GÜVEN, Hâkim Bozan SARI, İlçe Garnizon Komutanı Abdullah YAYLAMIŞ, İlçe Orman İşletme Şefi Osman HASIRCI, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Mesut KIRAÇ, İlçe Mili Eğitim Müdür V. Sait ŞAHİN, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa YILDIRIMER, Mal Müdürü Soner ERMURAT, İlçe Özel İdare Müdürü İhsan AÇOĞLU, Bozhüyük Belediye Başkanı Cuma Gürbüz, ilçemiz STK temsilcileri, Göksun İlçe Emniyet Müdürü Ali UZUN ve müdürlüğümüz personeli ile vatandaşlarımızın katılımları ile birlikte, çevre bilinci oluşturmak ve doğaya katkı sağlamak amacıyla; Göksun İlçesi Bozhüyük Beldesi girişindeki Polis Hatıra Ormanına 168. Yıl anısına 700 adet çam fidanı dikimi gerçekleştirildi.

 

Etkinlik çerçevesinde, hatıra ormanına Cudi Dağı’nda Terör örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekât polisi Bozhüyüklü Yavuz Selim ARSLAN’ın ismi verildi. Şehidimizin babası Mehmet ARSLAN ve yakınlarının da katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.