Emine ve Selahhaddin Uğur ailesinin eğitimci, güzel kızları Seda, Naciye ve Bektaş Kara ailesinin eğitimci,  yakışıklı delikanlısı Vakkas Kahramanmaraş Saffron Oteli düğün salonunda yapılan dillere destan bir merasim ile dünya evine girdi.

Düğün Fotoğrafları İçin Tıklayın

Öğretmen Seda & Öğretmen Vakkas çiftinin mutlulukları 18 Ağustos 2017 Cuma günü saat: 19.00’da Adana İlinin Ceyhan İlçesi Öğretmenevi düğün salonunda yapılan kına gecesi ile başladı.

Sevmek iki kalbi tek kalbe bağlamak – Bir Nefeste iki kişiyi yaşatmaktır” Ömürlerimizi birleştireceğimiz Düğün günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız diyen, genç çiftler 20 Ağustos 2017 Pazar günü saat: 13.00-17.00 arasında Kahramanmaraş Saffron Otel giriş katı düğün salonunda bir ömür boyu mutluluk için “evet” diyerek sevenlerini ve akrabalarını bu mutluluğa ortak ettiler.

Seda ve Vakkas çifti alkışlar arasında salona girdiğinde, mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunuyordu. İlk danstan sonra Uğur ve Kara ailesinin sevenleri ve akrabaları çeşit çeşit oyunlarla gönüllerince eğlenip çiftin mutluluğunu paylaştı. Çiftin mutluluğu düğün pastasını keserken bile yüzlerine yansıyordu bu mutluluk görülmeye değerdi. İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başta olmak üzere, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçe Millî Eğitim Yöneticileri, okul yöneticileri ve öğretmenler tam kadro katıldığı bu muhteşim merasim güzelliklere son buldu.

http://marastahaber.com/ ekibi olarak yeni evli çiftlere bizlerde mutluluklar dileriz.