Maraşta Haber
Maraşta Haber

PTT’DE 174. Yıl kutlamaları: 174. Yılda 174. Kişiye ödül

PTT’nin 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Mustafa Çoşkun basın toplantısı düzenleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Basın açıklamasına 174. yıl Kuruluş yıl dönümü vesilesi ile Kuruluşumuzun son günlerde gerçekleştirdiği yenilikler ve atılımlar hakkında bilgi vermek istiyorum diyerek başlayan Coşkun, “Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasındaki önemine paralel olarak, hizmetlerini sürdüren ve bir buçuk […]

PTT’DE 174. Yıl kutlamaları: 174. Yılda 174. Kişiye ödül

24 Ekim 2014 - 19:21A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

PTT’nin 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kahramanmaraş PTT Başmüdürü Mustafa Çoşkun basın toplantısı düzenleyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Basın açıklamasına 174. yıl Kuruluş yıl dönümü vesilesi ile Kuruluşumuzun son günlerde gerçekleştirdiği yenilikler ve atılımlar hakkında bilgi vermek istiyorum diyerek başlayan Coşkun, “Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasındaki önemine paralel olarak, hizmetlerini sürdüren ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişle köklü bir geleneğe sahip Teşkilatımız 04.03.2004 tarihinde uygulamaya koyduğu PTT Bank projesi ile,  müşteri odaklı, sürekli atılım yapan, hizmet kalitesi ve standardını yükseltme anlayışı ile özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın finansal alanda ihtiyacını giderebilmek için işyerlerimizde verilen hizmet çeşitliği her geçen gün artırmaktadır” dedi.

PTT Bank’ın alt yapı çalışmalarının son hızda sürdüğünü belirten Musatafa Coşkun, otomasyon sistemi üzerinden işletilen birbirinden farklı on-line hizmet çeşitlerinin de kısa süre içerisinde vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

PTT’de işlemlerin saniyeler içerisinde yapıldığını da sözlerine ekleyen Başmüdür Coşkun, posta hizmetleri hakkında da bilgi verdi.

Vatandaşın güvenli bir şekilde postalarını takip ettiklerini belirten Coşkun konuşmasına şöyle devam etti; “Kayıtlı Posta Gönderilerinin Otomasyonu ile tüm Kayıtlı Posta maddelerinin, kabul ve sevk işlemleri otomasyon ortamında yerine getirilmekte olup, vatandaşlarımız gönderilerin in her aşamasını Kurumumuzun internet adresinden takip edilebilmektedir.

Yeniden yapılanma süreci içerisinde kar eder hale gelen işletmemizin modern teknolojiye uygun elektronik posta, otomasyon, e-lojistik gibi yeni projeleri yanında, hizmetlerimizin dünya ile entegrasyonu hususundaki gayretlerimiz artarak sürmektedir” dedi.

 

48 noktada hizmet veriyoruz!

PTT’nin Edirne’den Kars’a kadar yurdumuzun her noktasını hizmet ağı ile ören ve 1840 yılından bu yana kesintisiz olarak halka hizmet verdiğini de sözlerine ekleyen Mustafa Coşkun, PTT’nin Kahramanmaraş’ta 48 ayrı noktada hizmet verdiğini belirtti.

Başmüdür Coşkun açıklamasına şu şekilde devam etti: “Karlılığın ve hizmet kalitesinin artırılabilmesi için, hizmet sunulan kitlenin yani vatandaşların memnuniyeti ve çalışanların motivasyonu açısından hizmet verilen mekanların fiziki şartlarının son derece önemli olduğunun bilinciyle, halkımıza daha ferah ve modern ortalarda hizmet verebilmek amacıyla  tüm iş yerlerimiz PTT Bank konseptine uygun hale getirilmiş olup bu bağlamda ilimiz Üngüt Mahallesinde il Jandarma Komutalığı karşısında mülkiyeti Kurumumuza ait olan 5000 metre kare arsa üzerine yapılan yeni hizmet binasında Kasım ayı içerisinde hizmet verilmeye başlanması planlanmaktır. Tüm iş yerlerimiz otomasyona açık halde olup birçok işlem PTT merkezlerimizde yapılabilir”.

Ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü ve ARMADAŞ  ile su faturaları ve Doğalgaz faturalarının tahsilatı hususunda protokol imzalandığını belirten Coşkun, Kasım ayı içerisinde tüm PTT işyerlerinden su faturalarının tahsilat işlemlerinin yapılacağını ve Doğalgaz faturaları için ise yeterli teknik alt yapının sağlamasının ardından doğalgaz faturalarının da tahsilatının yapılacağını söyledi.

PTT’nin halkın sürekli yükselen beklentilerine cevap verebilmek amacıyla hizmetlerini yurdun en ücra köşelerine kadar yaydıklarını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, çağdaş teknolojinin imkanlarından faydalanmak suretiyle hizmetlerini daha kaliteli ve süratli sunarak halkın beklentilerine cevap verdiklerini de belirten Coşkun sözlerini şu şekilde noktaladı; “Bu başarı, her kademedeki arkadaşımızın özverili çalışmaları ve olağanüstü gayretleri sayesinde elde edilmiştir. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz”.

Ayrıca PTT’nin kuruluşunun 174. yılına özel olarak e-devlet şifresi almak için PTT işyerine gelen 174. müşteri Recep Okuç’a Başmüdür Mustafa Coşkun tarafından hediye verildi.

(Haber:Ahmet GÜNEÇIKAN)

100_2664 copy IMGP6313 copy IMGP6316 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ