Ziyaretçilerini birbirinden ilginç aktivitelerle karşılayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde  bu kez ”illüzyon” şov vardı.

Ziyaretçilerini birbirinden ilginç aktivitelerle karşılayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde  bu kez ”illüzyon” şov vardı. Hamur Ogranizasyonun başarılı ikilisi Mert İkiz ve Volkan Mert Atay’ın gerçekleştirdiği illizyon gösterisini alışveriş merkezi ziyaretçileri adeta nefeslerini tutarak izlediler.

Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de ilgiyle izlediği gösteride,  illüzyonist Murat İkiz, kart ve sahne oyunlarının yanı sıra, süt kaybetme, kar fırtınası, silindir içerisinden kuş çıkarma, uçan sehpa ve meşrubatın suya dönüşmesi gibi illüzyon şovlarıyla izleyenleri hayrete düşürdü.

Gösteri sonunda çocuklara  bu sanatın inceliklerini anlatmayı da ihmal etmeyen Murat İkiz, bu sanatın genelde ”sihir” gibi algılandığını oysa, sihir diye bir şeyin olmadığını belirterek, ” Tüm marifetin el çabukluğunda” dedi.

illüzyonistlerin hiçbir zaman doğa üstü güçlerinin olmadığını anlatan Murat İkiz, izleyicilerden gelen soruları da yanıtladı ancak, işin sırrını açıklamadı. İkiz, ”Bu işin el çabukluğu dışındaki sırrını anlatırsam mesleğimin ilginç yanı ortadan kalkar. Bir gün içinizden birisi bu meslek dalı ile ilgilenecek olursa sakın sırrını vermeyin, büyü bozulmasın” uyarısında da bulundu.