Maraşta Haber
Maraşta Haber

Paksoy İlgiyle Karşılandı

Millet İttifakı adına İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları için sahalara döndü. Paksoy, açık Pazar esnaf ziyaretlerinin ardından Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, her iki ziyarette de sıcak […]

Paksoy İlgiyle Karşılandı

31 Ocak 2019 - 14:53A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Millet İttifakı adına İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları için sahalara döndü. Paksoy, açık Pazar esnaf ziyaretlerinin ardından Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, her iki ziyarette de sıcak ve samimi ilgiyle karşılandı. Açık Pazar esnaf ziyaretlerinin ardından ETSO’ya geçen Paksoy, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, ETSO Meclis Başkanı Yüksel Çiçek, ETSO Genel Sekreteri Yüksel Gözüdeli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. ETSO ziyaretinde konuşan ve değerlendirmelerde bulanan Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan’ın ekonomik yönden zor günler geçirdiğine dikkat çekti.

İYİ Parti Elbistan Kurucu Başkanı ve Seçim Komitesi Başkanı Av. Kürşat Yıldırım ve üst düzey yöneticiler ile partililerin yer aldığı ziyarette ilk değerlendirmelerde bulunan Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, seçimlerin Elbistan’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Paksoy, Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy’a da başarılar diledi.

ETSO Meclis Başkanı Yüksel Çiçek ise konuşmasında, “Elbistan Ticaret Odası Meclis Üyelerimizi Başkan adayımız Sayın Abdullah Paksoy ve arkadaşları ziyarete geldiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine, çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Elbistan’ın en büyük sivil toplum örgütü olarak bizler de Elbistan adına bu süreçte görüşlerimizi paylaşıyoruz. Bu yola çıkmış diğer siyasi partilerin adaylarına da başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy da, ziyaret ve seçimler hakkında şunları söyledi:

“31 Mart’ta bir seçim var. Sandığa giderken 2019 ve 2024 yılına kadar beraber yaşayacağımız belediye başkanını seçeceğiz. Seçim gezilerimiz sürüyor. Bugün de Ticaret Odası’nı ziyaret ettik. Bizimki nezaket ziyareti değil. Meclis Üyeleri ile konuşarak Elbistan’da ne gibi eksiklikler var; Elbistan’ın temel sorunları nedir bunları tüm sivil toplum örgütleri olarak görüş alışverişinde bulunup inşallah seçildiğimizde de Elbistan’ı hep beraber yöneteceğiz.

Elbistan’ımız zor günler geçiriyor. Elbistan Belediyesi zor günler geçiriyor. Elbistan çevresi olarak da zor günler geçiriyoruz. Elbistan Belediyesi’nin yüklü miktarda bir borcu var. Bu konuda da istişarede bulunacağız. Elbistan’ımızda havamız gitti, suyumuz gitti ve toprağımız gitti. Termik santralin filtre sistemi olmamasından dolayı hava kirliliği had safhada. Termik santralin özelleştirilmesinden dolayı yaklaşık 2 bin kişi mecburi izne ayrıldı. Bu izne ayrılanlara çıplak maaş ödeniyor. Eskiden çeşitli eklemelerle orada çalışan insanlarımızın maaşı daha da artıyordu. Şimdi Elbistan’a aylık sıcak para girişi 5 milyon lira daha az olacak. Bundan esnafımız mutlaka zarar görecektir.

Tüm esnaflarımıza bu olumsuzluk bu aydan sonra zincirleme olarak yansıyacak. Toprağımız derken şeker fabrikası da özelleştirmeden dolayı sıkıntılar çekiliyor. Çiftçimizin ektiği pancarın çoğu tarlada kaldı. Bu gibi konularda değerlendirmelerde bulunmaya geldim.”

Millet İttifakı İYİ Parti lbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy ve beraberindeki heyet daha sonra Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Atalay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Paksoy’a başarılar diledi.      

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı programda, 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurası çekildi. Cumhurba...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkan...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Emekli Uzman Çavuşlar, Uzman Çavuşlar Ve Eski Uzman Çavuşların Sorunlarının ...

Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2.lil ve 4. lük ödülü Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2...

Onikişubat Aziz Sancar Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Müsabakasında Ķız öğrenciler...

İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR… İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR…

Şüphesiz iktidardan ülkeyi yönetenlerden, vatandaşı bu yoksulluk sarmalına sokanlardan söz ediyorum. Hayat pahalılığı Bütün ağırlıkları...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ