Ö

 

 

 

Kahramanmaraş’ta 2012-2013 yılı Okul Sporları Yıldızlar Futbol Kategorisi turnuvalarını kazanarak il şampiyonu olan Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu yönetici ve öğrencileri, 01 Mart 2013 Cuma günü saat 9.30’da Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

 

 

 

İl Mili Eğitim Müdür V. İbrahim Özdemir, Okul Müdürü Yaşar Akçakoyun, Beden Eğitimi öğretmenleri Ümit Karasu,  Bayram Yıldırım, muhtar Mehmet Kırkgecit ve öğrencilerin ziyaretini memnuniyetle karşılayan Vali Kocatepe, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

 

Ziyarette Okul Müdürü Yaşar Akçakoyun, Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu önünde bulunan Semt Sahasının maçlara hazırlanmak maksadıyla takıma tahisisi konusunda verdiği destekten dolayı Vali Kocatepe’ye teşekkür etti.

 

 

 

Vali Kocatepe ise okulların altyapısının önemini dile getirerek: “bu başarının yaşanmasında antrenman yapabildiğiniz bir saha imkânı bulabilmeniz önemli, buda gösteriyor ki okulların altyapısı ne kadar güçlü, gelişmiş, teknolojik olursa başarıda o oranda artıyor” dedi.

 

 

 

Ziyaret Vali Kocatepe’nin öğrencilerle sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinlemesi ile son buldu.