Maraşta Haber
Maraşta Haber

Muhammed Fatih Ertaş Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Muhammed Fatih Ertaş AK Parti’den Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti. “Vatandaşların ayağına kırmızı halı serilen Çözüm Masası Uygulaması”, “Beş Çayı” gibi halkla ilişkiler projeleri ve son dönem yazdığı kitaplarla tanınan Muhammed Fatih ERTAŞ, 10 yıldır başarıyla yürüttüğü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden 7 […]

Muhammed Fatih Ertaş Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı

10 Şubat 2015 - 14:05A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Muhammed Fatih Ertaş AK Parti’den Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti.

“Vatandaşların ayağına kırmızı halı serilen Çözüm Masası Uygulaması”, “Beş Çayı” gibi halkla ilişkiler projeleri ve son dönem yazdığı kitaplarla tanınan Muhammed Fatih ERTAŞ, 10 yıldır başarıyla yürüttüğü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden 7 Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimlerde AK Parti’den Mardin Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etti.

Muhammed Fatih ERTAŞ aldığı istifa kararı için; “2005 tarihinden bugüne kadar Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı yaptığım Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevimden, Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili aday adayı olmaya karar vermem nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yerel yönetimler; hem devleti tanıma, kamu hizmetlerinin akışını öğrenme bakımından, hem de bürokrasi ve siyaseti tanıma adına önemli bir çalışma alanıdır. Amacım, memleketim Mardin’e faydalı olmaktır. Bu anlamda bu güne kadar bana emeği için büyüklerime, beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, bana güvenen ve bana güven veren dostlarıma ve aileme sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

MUHAMMED FATİH ERTAŞ KİMDİR?

04/04/1980 tarihinde Mardin’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mardin’de tamamladı. 2002 yılında KSÜ Fizik Bölümü’nden mezun oldu. 2006 yılında KSÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü Fizik Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 2014 yılında aynı Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim dalında da; 2. Yüksek Lisansını tamamladı.

İş hayatına, Hakyol Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Vakfı Kahramanmaraş Şubesi’nde Müdür olarak başladı. 2004 yılında Özel Öz Derya Koleji’nde Bilgisayar ve Fen Bilgisi Laboratuarı öğretmenliği yaptı. Kahramanmaraş Belediyesi’nde; 2005 yılında Basın-Yayın Koordinatörü, 2008 yılında Strateji Geliştirme Koordinatörü, 2009 yılında Özel Kalem Müdürü ve 2013 yılında ise Belediye Başkan Yardımcısı görevlerine atandı.

ASK Ajans Yayınlarından; “Büyükşehir Belediye Modeli” ve “Sorun Varsa Çözüm de Var, Bir Halkla İlişkiler Uygulaması Olarak Çözüm Masası”, Uçar Yayınlarından; “Lise 1’ler İçin Fizik Ders İşlemi Defteri” ve “En Sevgiliye Mektuplar”, adlı eserleri yayınlandı. Üniversite yıllarında çıkardığı, Gülpembe Kültür, Sanat, Edebiyat Dergisi’nin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenliği’ni yaptı. Birçok yayın ve yapım çalışmalarında; yayın editörlüğü, yayın danışmanlığı, yayın kurulu üyeliği ve yayın/yapım koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

Mehmed Zahid Koktu Camii Derneği’nde Kurucu Üye, Prof.Dr.Mahmud Esad Coşan Camii Derneği’nde Kurucu Üye, Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi, Kahramanmaraş Platformu’nda Kurucu Genel Sekreterlik, Kahramanmaraş Saha Komiserleri Derneği’nde Kurucu Üye, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nde Kurucu Üye, Bizim Çocuklarımız Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Yönetim Kurulu Üyesi (Teşkilat Başkanı) olarak görev yapmaktadır. Ak Parti Siyaset Akademisi Genel Siyaset Programı’nda il 7.si olarak başarı göstermiştir.

Belediye, Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik; “Belediyecilik ve Yeni Büyükşehir Belediye Modeli”,  “Stratejik Plan, Performans Programı ve Faaliyet Raporu”, “Hizmete Dayalı Kurumlarda Başarı ve Halkla İlişkiler”, “Bir Halkla İlişkiler Uygulaması Olarak Çözüm Masası”, “Yöneticinin Yönetimi”, “STK’larda Stratejik Planlama” konularında seminerler vermektedir.

Evli ve bir çocuğu olan Muhammed Fatih ERTAŞ son olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde Kamu Yönetimi Uzmanı olarak çalışıyordu.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ