AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer ÇELİK’e Milletvekili arkadaşlarıyla birlikte hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı,Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve 22,23 ve 24. dönem Adana milletvekili Ömer ÇELİK’in Kültür ve Turizm Bakanı olmasını değerlendiren GÜVENÇ, ziyareti sırasında Bakan ÇELİK’e duygularını şu şekilde dile getirdi: “ Güney illerimizden Adana’nın Kültür ve Turizm Bakanına sahip olması Kahramanmaraşlı olarak bizi de çok sevindirdi. Biz sizin Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşlıya olan sevginizi biliyoruz. Adana ve Kahramanmaraş’ın Birbirine çok yakın iki il olması nedeniyle biz sizi Kahramanmaraş’ın bakanı gibi görüyoruz. Önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’ta yapılacak olan çalıştaya katılmanızı ve Kahramanmaraş’a Bakanlığınızla ilgili müjdeler vermenizi bekliyoruz.”

 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer ÇELİK ise Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ’e duygularından dolayı teşekkür ederek Bakanlığını kutlamaya gelen ilk ziyaretçilerin kendileri olduğunu bundan da ayrıca memnun olduğunu ifade etti. Sonrasında Bakan ÇELİK, ziyaretinden dolayı GÜVENÇ’e çiçek göndererek anlamlı bir şekilde karşılık verdi.