Memur-Sen yönetim kurulu Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dediler.

Memur-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Adnan Alagöz, yönetim kurulu üyeleri, ile birlikte Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Kemal Sayın ve yönetimi ile bir süre sohbet etti.

Hakkı sahibine vermek için Sivil toplum kuruluşlarının büyük önemi olduğunu dile getiren Memur-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Adnan Alagöz, “Birlikten güç doğar, bu bağlamda Kahramanmaraş’ta basın yüz aklarının bir araya gelerek Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini kurmaları bizleri ziyadesi ile memun etti, Kahramanmaraş basın kuruluşlarına ve üyelerinize güzel hizmetler yapmanızı dileyerek hayırlı olsun demek için bugün buraya geldik. Sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi gerekir, öncelikle de Kahramanmaraş’ta basın güçlü olması gerekir, bu bağlamda sizleri gönülden destekliyoruz,” dedi.

Memur- Sen’e bağlı 12 sendika olduğunu belirten Başkan Alagöz, “Diyanet-Sen,  Bem-Bir-Sen , Toç-Bir-Sen , Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Büro-Memur-Sen, Enerji-Bir-Sen,  Birlik-Haber-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma-Memur-Sen, Kültür-Memur-Sen Kahramanmaraş yönetimimiz bu sendikalarımızın şube başkanları ile oluşmaktadır” dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın:  “Ramazan ayı dolayısı ile biraz ağırdan gidiyoruz, Ramazan Bayramından sonra Seminer, eğitim içi eğitim semineri ve benzeri toplantılarla yoğun bir çaba içerisinde olacağız, bu sebeple ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz iadeyi ziyarette bulunacağız” dedi.