Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kutup Soğukları Türkiye’ye Geliyor !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonundan itibaren tüm yurtta sıcaklığın 3 ila 5 derece azalmasının beklendiğini bildirdi.   Meteoroloji’nin verdiği bilgiye göre hava sıcaklığında Perşembe günü önemli bir değişiklik beklenmiyor. Cuma günü ise kuzey ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece, hafta sonunda yurt genelinde 3 ila 5 derece azalacağı belirtildi. Meteoroloji Pazartesi gününe kadar buz ve don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını önerdi. […]

Kutup Soğukları Türkiye’ye Geliyor !

02 Ocak 2013 - 23:25A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonundan itibaren tüm yurtta sıcaklığın 3 ila 5 derece azalmasının beklendiğini bildirdi.

 

Meteoroloji’nin verdiği bilgiye göre hava sıcaklığında Perşembe günü önemli bir değişiklik beklenmiyor. Cuma günü ise kuzey ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece, hafta sonunda yurt genelinde 3 ila 5 derece azalacağı belirtildi. Meteoroloji Pazartesi gününe kadar buz ve don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını önerdi. Salı gecesi iç bölgelerde sıcaklığın eksi 10 derecelere kadar ineceği tahmin edildi.

İstanbul’da hava sıcaklığı pazar günü 2 derece olacak.
Cumartesi gününe kadar hava az bulutlu ve açık olacak. Cumartesi gecesinden itibaren Türkiye yeni bir yağışlı havanınetkisi altına giriyor. Pazar günü kar bekleniyor. Çok aşırı bir yağış olmayacak ancak hava soğuyacak.
BUZLANMA VE DON UYARISI
Doğu Anadolu’da kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Antalya kıyıları ile Fethiye çevrelerininaralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
Hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişikliğin olmayacak.
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu (poyraz), güneybatı kesimlerde güney ve güneydoğu (keşişleme) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
 Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğindenyaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı, başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:
İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu (10)
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (5)
İZMİR: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu (14)
ADANA: Parçalı ve az bulutlu (17)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı (14) SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu (13)
VAN: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (2)
ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-9)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (9)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile doğu kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.
EGE: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Fethiye çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyılarında pus, iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.
AKDENİZ: Batı ve orta kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Antalya kıyılarının aralıklı sağanak yağışlı, diğer kesimlerinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt’ta kuvvetli olmak üzere, iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemen...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin bağımsızlığı ve çağdaşlaşması yolunda atı...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal E...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin a...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş-Onikişubat Fatih Mahallesinde büyük bir çekişme ile ipi göğüsleyerek muhta...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ