Çeşitli sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikleri ziyaretçileriyle buluşturan Piazza AVM,  Şahika Sanat Evi öğrencilerinin bale gösterisine ev sahipliği yaptı.

Hizmete açıldığı günden beri Kahramanmaraş’a ilkleri yaşatan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi kentin kültür, sanat ve eğitimine katkı ağlamaya devam ediyor.

Çeşitli sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikleri ziyaretçileriyle buluşturan Piazza AVM,  Şahika Sanat Evi öğrencilerinin bale gösterisine ev sahipliği yaptı.Farklı yaş gruplarının sergilediği gösteri izleyenleri büyülerken görsel bir şölen yaşattı.

Sergilenen gösteriden oldukça olumlu tepkiler aldığını ifade eden sanat evi kurucusu Engin Karabekiroğlu, “Geleceğin bale sanatçılarını yetiştirmekten dolayı oldukça mutluyuz. Minik yavrularımıza şimdiden bu sanatı aşılama çabasındayız. Bugün burada küçük sanatçılarımızın bale gösterisini izledik ve çok iyi tepkiler aldık” dedi.

Karabekiroğlu, sadece alışveriş değil, eğlence ve yaşam merkezi olarak da bölgenin gururu haline gelen Piazza yöneticilerine de kendilerine yaptıkları ev sahipliği nedeniyle teşekkür etti.