Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kd.Bşv.Ahmet Ziya Çelik ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kara, ilçedeki şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kd. Bşv. Ahmet Ziya Çelik ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kara, ilçedeki şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

İlçe Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ziyarette yaptığı konuşmada, “Evlatlarınız, bu ülkenin birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için şehit düştü, gazi oldu. Gazilerimiz de şehitlerimiz gibi bu vatan ve bayrak için kendilerini kurşuna siper ederek kendilerini feda ediyor. Makamları kutlu olsun. Şehitlerimiz ve gazilerimiz için neler yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi. Ailelerin sıkıntılarını yerinde dinleyen ve ihtiyaçları olup olmadığını soran Akkoyun, “Vatanımız için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine her zaman kapımız sonuna kadar açıktır.” diye konuştu.