Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş’ta Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Görevden Alındı

Edinilen bilgiye göre Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik darbe soruşturmaları kapsamında Kahramanmaraş’ta vali yardımcısı ve kaymakamlar görevden alındı. Açığa alınan isimler şu isimlerden oluşuyor. Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Nurettin Dayan, Onikişubat ilçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Çağlayancerit Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu. Ayrıca Onikişubat ilçe Emniyet Müdürü Nadir Telli, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Mehmet Hız, Koruma Şube […]

Kahramanmaraş’ta Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar Görevden Alındı

19 Temmuz 2016 - 7:31A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Edinilen bilgiye göre Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik darbe soruşturmaları kapsamında Kahramanmaraş’ta vali yardımcısı ve kaymakamlar görevden alındı.

Açığa alınan isimler şu isimlerden oluşuyor. Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Nurettin Dayan, Onikişubat ilçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Çağlayancerit Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu. Ayrıca Onikişubat ilçe Emniyet Müdürü Nadir Telli, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Mehmet Hız, Koruma Şube Müdürü Barış Ağırgötüren’de görevden  alınanlar arasında bulunuyor.

manteplioglu

Mustafa ANTEPLİOĞLU

Onikişubat Kaymakamı Mustafa ANTEPLİOĞLU; 1976 yılında Kilis’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilis’te tamamladı. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı. Sırasıyla Samsun-Kavak Kaymakam Vekilliği, Konya –Doğanhisar Kaymakam Vekilliği, Kastamonu-Hanönü Kaymakamlığı, Malatya-Kuluncak Kaymakamlığı, Edirne-Enez Kaymakamlığı, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, aynı zamanda Kahramanmaraş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Ayrıca görev süresi içerisinde Belediyelerin ve İl Özel İdaresinin mallarını ve personelini devir ve paylaştırmak üzere kurulan Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu Başkanlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyeti Üyeliği gibi birçok kurul ve komisyona başkanlık etmiştir.
Kahramanmaraş’ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte kurulan Onikişubat Kaymakamlığına, 19.07.2013 tarih ve 2013/463 sayılı kararname ile kurucu kaymakam olarak atanmıştır. Kaymakamlık görevi ile birlikte Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Mustafa ANTEPLİOĞLU evli ve 2 kız çocuk babasıdır.

 

nadir telli
  Nadir TELLİ
  Onikişubat İlçe Emniyet Müdürü
  3. Sınıf Emniyet Müdürü 
Özgeçmişi: 1972 yılında Malatya’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Malatya Battalgazi’ de, Lise Öğrenimini Malatya’da tamamladı.1994 yılında Polis Akademisinden mezun oldu.1994-2009 yıllarında Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Dairesi Başkanlıklarında çalıştı. 2011 yılında İngiltere de Trafik Kazalarında Uzmanlık ve Trafik Bilirkişiliği Konusunda eğitim aldı. Farklı tarihler de İspanya, Kosova, Sudan, Belçika gibi ülkelerde eğitim ve projelerde çalıştı. 2009-2013 yıllarında Adıyaman ilinde, 2013 yılından itibaren Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünde görev yapmaktadır. Halen Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte ve trafik kazaların da bilirkişilik yapmakta olup, evli ve bir çocuk babasıdır.
HASAN GÜMÜŞÇÜOĞLU

Hasan GÜMÜŞÇÜOĞLU
1981 yılında  Kayseri ’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.

2009 yılı Kasım ayında İçişleri Bakanlığı’nın yapmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 28 Aralık 2009 tarihinde Aksaray Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği  mesleğine intisap etti. Bu süreçte teftiş stajını Ankara’da, İl stajını Aksaray’da, Kaymakam refikliğini Düzce’nin Akçakoca İlçesinde, kaymakam vekilliğini Muğla’nın Ula ve Balıkesir’in Kepsut ilçelerinde yaptı. Akabinde 1 yıl süreyle yurtdışı stajı çerçevesinde İngiltere’ye gönderildi.

İngiltere’de Essex University’de Politics alanında Yüksek Lisans yaptı.

06.08.2012 tarih ve 2012/473 Sayılı Müşterek Kararname ile Çorum İli Uğurludağ İlçesine atanan Kaymakam Hasan GÜMÜŞÇÜOLU, 3 yıl süre ile Uğurludağ Kaymakamı olarak görev yaptı.

28.06.2015 tarih ve 2015/398 sayılı müşterek kararname ile Çağlayancerit İlçesine atanan Kaymakam Gümüşoğlu 11.08.2015 tarihinde ilçede görevine başlamıştı.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş-Onikişubat Fatih Mahallesinde büyük bir çekişme ile ipi göğüsleyerek muhta...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ