İşte Projeden Görüntüler!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük sorunlarından biri olan trafik sorunu için ilk adımı attı !

Kahramanmaraş’ta trafik sıkıntısına çözüm olacağı düşünülen Ulu Cami tünel kavşağının çalışmaları için ilk kazma vurularak projeye başlanıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, projeyi yerinde inceledi.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2015 Ocak ayı verilerine göre 101885 otomobil, 6954 minibüs, 1765 otobüs, 31559 kamyonet, 6690 kamyon, 20452 motosiklet, 483 özel amaçlı araç ve 17765 traktör olmak üzere toplam 187553 aracın yer aldığı Kahramanmaraş trafiğinde gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladığı günlerde Ulu Camii Tünel Kavaşk projesi çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyip bilgi alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç “Ulu camii Tünel Kavşak Projesi için “Ya Bismillah” dedik. İnşaat çalışmalarının başladığı alanda incelemelerde bulunduk. Ulaşımda tıkanan damarları açmak için tünel kavşağı en kısa sürede hizmete açacağız.sözleriyle proje alanındaki incelemesini sonlandırdı.

Bu Proje Hakkındaki Düşüncelerinizi Dile Getirmek için Yorum Yazın !

Proje kapsamında Uzunoluk Caddesi’nden gelerek Kıbrıs Meydanı’na doğru akan trafik tünel içerisinden sağlanacak. Buna bağlı olarak Şekerdere Bulvarı ile Taş Mescit’ten Kanlıdere / Uzunoluk Caddesi tarafına dönen yolda bekleme olmayacak. Trafik durmadığı için şehir trafiği her zaman akış halinde olduğundan dolayı trafik yoğunluğunun ortadan kalkması planlanmaktadır.

İşte Projeden Görüntüler!

MaraştaHaber olarak Ula Camii Tünel Kavşak projesinin bir an önce tamamlanmasını ile birlikte şehir içi trafiğe olumlu yansımalarının yaşanmasını ve çalışmaların taahhüt edilen sürede tamamlanmasını ümit ettiğimizi belirterek, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.