Habere Ait Foto Galeri için Tıklayın!

Kahramanmaraş’ta dün akşam yaklaşık yarım saatlik bir süre içerisinde yağan dolu ve sağanak hayatı felç ederken, sel olaylarının görüldüğü yerlerde trafikteki araçlarda nasibini aldı !

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz bir haftadır sıcak havaların etkisi, dün akşam üzeri yerini yağışa teslim etti. Yarım saatlik dolu ve sağanak yağış sonucu yerler beyaza bürünürken, sellerden dolayı trafik durma noktasına geldi. Kanalizasyon kapaklarının yerinden çıkması sürücüleri ve yayalara zor anlar yaşattı.  Oluşan selden dolayı kavşak noktalarında yoğun kum ve taş birikintileri oluştu.

Kahramanmaraş – Gaziantep kara yolunun Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası civarında aşırı yağıştan dolayı ulaşımda felç etkisi yarattı. Ulaşımın zaman zaman durduğu bu noktada küçük hasarlı kazalarda meydana geldi. Yağıştan oluşan sel sularında maruz kalan araçların plakaları suya teslim oldu. Kaybolan araç plakaları suların çekilmesiyle ortaya çıktı. Plakalarını arayan araç sahiplerine kolaylık sağlaması için vatandaşlar tarafından bulunan plakalar yol kenarlarındaki ağaçlara asıldı.

Kahramanmaraş’ta Kapalı Çarşı’dan ve Trafikten Sel Fotoğrafları !

Kahramanmaraş – Gaziantep Kara yolu üzerinde bulunan araç plakaları;