Kahramanmaraşlı Özel Hareket Polisi Ömer Faruk Sayıl, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olmuştu. Bu gün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında defnedildi.

Şehit Polis Sayıl’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Onikişubat ilçesi Akif İnan Mahallesindeki babaevine götürüldü ve helallik alınarak, buradan Ulu Camiye getirildi.

Ulu Camide  Şehit Sayıl için düzenlenen törene  şehidin ailesi ve Kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 5. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Uzay Şahin, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Veysi Kaynak, İlker Çitil, Nursel Reyhanlıoğlu, ve İmran Kılıç, İl Jandarma komutanı Alper Kuşbaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kilis Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Şehit Polis Sayıl Ulu Camide kılınan cenaze namazından sonra meslektaşlarının omuzlarında ve binlerce vatandaşın katılımı ile Şeyh Adil Mezarlığında dualarla defnedildi.